Osamljena 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 A tuki še vsi spite? Jaz bi eno kavico z mlekom, da se prebudim. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 evo mene... mal zamujam... pa k sem mela tok še za opravt... ful gre hiter cajt... nč jasn... aja em... en đus Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 jaz bi pa eno limonado s fuuuuuuuuuuul ledu Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tammy 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz bi pa eno limonado s fuuuuuuuuuuul ledu Jaz bi tut eno Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 zdejle bi pa jst tud enega bandidosa ice seveda Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 đus, cvaj limunad, no pa enga jacka , dans sm si ga pa res zaslužu Ajd.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Jaz tud, jaz tud,....en leden ljimonad prosim..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Oj, koklca , evo, ljeden limunad sam zate.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Ma, paše v tej pesjanski vročini.... , naslednja investicija mi je ziher zmontirat klimo v moj domek, saj drugače bom kar poginla..... :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 ...ma ja, jst jo na srečo v službi mam, dom pa ne bo dolg dom, tko da bom probau to poletje brez nje zdržat, pa čim manj bit doma... Evo še en ljimunad zate, pa jack zame......kuča časti. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...ma ja, jst jo na srečo v službi mam, dom pa ne bo dolg dom, tko da bom probau to poletje brez nje zdržat, pa čim manj bit doma... Evo še en ljimunad zate, pa jack zame......kuča časti. Ja saj, jaz tudi pridem iz klimatiziranega sveta-beri službe domov in me skoraj kap,ko sem stopila iz službene stavbe........Pa ravno danes zjutraj na kofetku sem se tako glasno hvalisila, da mi pa doma že ne rabimo klime in, da je ne bomo kupili in ah in oh....,ko pa pridem ven mi je bilo pa kar malo žal za vse moje hvalisanje (no včasih pa vendarle nimam prav,ne? ) E,Mickeni, hvala za ljimunad...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 ...če bi te mickeni postregu te neb z limunad.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...če bi te mickeni postregu te neb z limunad.... Mickeni! Spet si nekaj glasen Daj ti meni še raje en limunad,da si napolnim grbo Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Bemu, pol pa mora sam Mick delat ....evo, ljimunad...... ...ajd, pol pa bom jaz še eno , treba mi vita-min C Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bemu, pol pa mora sam Mick delat Pač, takšna ti je usoda...... Nič, kidam jaz...imejte se lepo Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 eno jack kolo zame Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Zame pa eno wanesso na kolena! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 stock colo Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zame pa eno wanesso na kolena! Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Jaz bi eno jack kolo Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tammy 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 En bandido ice Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Jaz bi pa danes en kozarček vinčka...npr. Refošk..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 tammy evo bandidos,kokička zate sem prinesla kar celo steklenico,ki en kozarček,se ne splača pa še zame jack kola Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>,kokička zate sem prinesla kar celo steklenico,ki en kozarček,se ne splača Se ti ne zdi tole malo preveč? Hm....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 saj je tako narejeno da lahko pustiš Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.