kokica 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj je tako narejeno da lahko pustiš Joj, kaj ne poveš.... Jaz sem se pa že ustrašila, da ti izgledam kot kakšen pijanček.... Bo en kozarček kar dovolj, hvala..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 mah malo heca more bit Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Zdaj bi pa, emmmmm, porcijo sladoleda z vročimi višnjami..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Ekola, porcija sladoleda-vroče višnje za koklco , pa še seb eno vlko porcijo sladoleda, mmmmm, mi paše sladko, k sem se glih zbudu , pa še neki sladkega bi..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 kaj pa jaz Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Joj, sory wanessa, evo jack cola zate , dupla da se odkupim ........no, pa Mick za Conteso. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Kaj to? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj, sory wanessa, evo jack cola zate , dupla da se odkupim ........no, pa Mick za Conteso. hvala Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Mal me zmedeš k ne poveš kaj si želiš, tko da........zjasn se, ne. Evo, pa še jack za wanesso , sam da te ne bomo pol nosli damu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 ne ne saj imam avto Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Oj, Mickeni! Kako pa meni tole danes pašeeeeeee Hvala Ti si se pa glih zbudu? AAAA, si ti mogoče zamenjal dan in noč? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Ojla koklca Mah, sm šeu spat k sem pršu domov, sem ponoč spal sam dobri dve urci, pol pa so me še pošteno masiral na jobu (pa ne tko k bi želel ). A češ še kaj spit? Wanessa........na, te pa dej rukni še enga duplega jacka , saj maš avto..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ojla koklca Mah, sm šeu spat k sem pršu domov, sem ponoč spal sam dobri dve urci, pol pa so me še pošteno masiral na jobu (pa ne tko k bi želel ). A češ še kaj spit? Lej ga ponočnjaka.....Takole ti, ja saj,.....treba žurat....jaz tudi včeraj šla spat šele okrog enih, smo bili tudi na enem tak finem privat party-u......full užival...Masaža v službi? Ja, nič kaj prijetno, sploh,če tolče po glavi No, če že ponujaš, mi pa natoči en kozarček iz tistele steklenice tam.....pa en ledek noter rukni..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Ja, je.ala jih masaža.... Evo, sm meu tam pod šankom še eno posebno flaško ,evo, kozarc sladkega refoška zate , k ti glih tud sladko paše....pa po sladoledu bo bl pasal ta. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Ej, Mickeni kak paše, da me razvajaš.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Wanessa........na, te pa dej rukni še enga duplega jacka , saj maš avto..... Saj pretiravat pa ni treba Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Dont vori, mamo tud taxi službo.....te po želji zapelje direkt.....v posteljo. Koklca , sam da paše..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 mah saj ne zato,ma nisem lih kronik no Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Lohk pa postaneš.......ma boli te, saj itak sam virtualni. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 he he hej ,kaj tortica je kakšna,če veš morda Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Od res zlo sladkega mamo sam.....Micka Kako češ, ti sam reč..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 he he Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Koklca , sam da paše..... No, ko si že ravno razpoložen.....bi pa jaz zdaj še ,emmmm,počak, da si namislim......Ne bom preveč zahtevna ........Koktail po tvoji izbiri, ....sam pazi, da bo res nekaj posebnega Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Evo, koklca, en po moji izbiri......Sex on the beach Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, koklca, en po moji izbiri......Sex on the beach Sem vedela, da si poln domišlije..... hvala..... moram reči, da imaš dober okus Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.