Mick 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Heh, ni dobrega s... brez domišljija .....No, jst pa bom en naravn orange juice, pol pa lohk greva počas na beach.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Heh, ni dobrega s... brez domišljija .....No, jst pa bom en naravn orange juice, pol pa lohk greva počas na beach.... Hej, zdaj je pa že mal pohote v zraku čutit...... nea ga seri zdaj.....,ko nama gre tako fajn.... ti raje zame še enga naravnega prines pa bo čist OK...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 kako prijazno od vaju,mene pa takole ignorirata pa samo pustita Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Heh, men paše voda , ful, mam posebn filing do vode, tko da......bi mi pasal zdej bit nekje na neki mal bl osamljeni plaži in se spustit v morje, tako čist mirno, brez valov, pa v soju mesečine in tišina, le zvok morja.......da me sprejme vase, ohladi, zbistri, umiri..........joj, kak bi to zdej pasal........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Saj, Mick te čist razumem...... sam, ne ti men zdaj delat lušte tu nekaj.... jaz imam dopust šele avgusta.... do takrat se bom pa kar malo slinila No, Wanesa, kaj piješ? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj, Mick te čist razumem...... sam, ne ti men zdaj delat lušte tu nekaj.... jaz imam dopust šele avgusta.... do takrat se bom pa kar malo slinila No, Wanesa, kaj piješ? he he a ki lih težim Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Wanesa,kar navali..... jaz ne strežem ponavadi...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Ja, bemu, sm čist not padu.........kak bi paaaaaaaaasaaaaaaaaaaaal Jst tud dopust komi v avgustu.... :xx!: Wanessa, dej povej, kaj želiš to dobiš.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Wanesaaaaaaa, nekaj ti o ignoranci zdaj pa......."nema te"..... No,kaj piješ.... Ej,Mickeni, midva se bova pa še en maučk načakala....... potem pa uživala...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 meni pa ni treba nič čakat,grem kar vsak dan (da se mal važim) Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Hrepenenje poveča užitek. Kva zdej, wanessa, kar dva ti želiva dat , pa nič od tebe..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>meni pa ni treba nič čakat,grem kar vsak dan (da se mal važim) ja, primorka To ti pa ta hip res zlo zavidam..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>meni pa ni treba nič čakat,grem kar vsak dan (da se mal važim) Ne ti meni,.... bom jaz kar dol prišla in se utaborila pri tebi....potem se me pa rešit ne boš uspela No,kaj piješ....midva bi te postregla pa....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 he he a boš šotor pred hišo postavla vodo x!x x!x Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>he he a boš šotor pred hišo postavla vodo x!x x!x Ekola, mal tople vode zate.... ti bom že dala jaz šotor.... a ne veš, da se jaz bojim vsega kar gomazi po tleh? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 ja si ti prijazna pa še topla je(da te ne polijem ) Ma lahko da kaj gomazi ma ne pri nas,pa itak si sama rekla da se boš utaborila Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Ma, ti pa poskrbiš za goste??????? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 kakšne goste Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 A nas nečeš povabit? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 aaaaaaa to, če povabim, je pa druga stvar a prideš pa greva pol na nočno kopanje Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Hvala Mickeni, si videl, zdaj se pa naša Wanesa nekaj spreneveda namesto, da bi nas v goste povabila in to....... midva pa že cela slinasta tikaj na celini...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>aaaaaaa to, če povabim, je pa druga stvar a prideš pa greva pol na nočno kopanje Ej, to bi pa res šel z veseljem..... Lani sm bil pri frendih pri vas, je blo zvečer ful vroče, je nočno kopanje ful pasal, jessss....... Mogoč letos ponovim , sploh če ti povabiš.......na nočno kopanje. A ne de, koklca, bemu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej, to bi pa res šel z veseljem..... Lani sm bil pri frendih pri vas, je blo zvečer ful vroče, je nočno kopanje ful pasal, jessss....... Mogoč letos ponovim , sploh če ti povabiš.......na nočno kopanje. A ne de, koklca, bemu..... Jaz tudi,....nočno kopanje pa to...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 ..pa to? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>..pa to? Ti si mi pa pravi advokat...... Se obesiš še na ono pikico na I "Pa to" pomeni mazanje po hrbtu, da te ne opeče luna...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.