wanesa 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 eno pivo bi Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 Jaz pa nekaj konkretnega, me je Kokica tolk zmučla... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 Hehehe, eto pol pa častim pijačo, da nauš rekla, da sem zdaj jaz kriva, da te nekaj muči....Ni bil to moj namen ......sem se hotla sam enmaučk uštulit ........... Kaj piješ? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 js bi tud kaj po dolgem casu... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 koki, saj mogoče pa sploh ni vreden tega.... ..eno čisto vodko z ledom in limono bi... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 Tako se že bolje čuje...... Saj vem..... Zate voda, ...ups vodka z ledom in limono, jaz pa hm.....jaz pa en dober koktail...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 eno jack kolo bom Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Ouuu jeah , kak bi to spregledal....ena zame, ena zate......ajd Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 se men se men... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Ooooo, suhceni ....aja, si se mal poredil pa to, se mi zdi, da sm vidu na eni fotki, ti paše .....no, k si zdej pravi ded ......evo, jack kola for you..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Kaj bosta pa meni pred spanjem ponudila? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>eno jack kolo bom Mter, sem se nalil, tvojo ritko vidm brez barve Dej en kafe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj bosta pa meni pred spanjem ponudila? .................... Evo sstane, kafe zate, slan pač, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> .................... quote] Ja,Mick kuga je zdej to? Spet na.......HM.........študiraš........ Daj ti lepo men en drinkec natoč,potem grem pa spat.......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Jst? Ti na HM študiraš, jst sm sam pomislu kak bom sstanetu s slano kavo zagodu..... Evo, drinkec zate za lahko noč in......nočko. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 eno kavo bi Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 A bi? Te pa na .......mmmm....kak fajn diši Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 o Mick hvala diši pa res,pa dobra je tudi kaj pa zate Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 belo kavo mmm Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Hmmm jaz bi ledeno kavo ... a je tudi smetana? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 en bandidos zame Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>en bandidos zame Evo, bandidos zate Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 tenks osamljena kaj pa ti piješ,nič ne vidim nikjer Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Raje bi jedla, kot pila .Sam ena restavracija nam še manjka Dej mi plis en miš maš Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 z malo zamude evo miš maš zate Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.