El Nino 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 vredu bo, hodim tod okrog, hihi kako kaj? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 Jaz,vredu,samo takooooo nam je vroče ...Pa saj, mora bit,da vemo za poletje ......Greš kaj na morje? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz,vredu,samo takooooo nam je vroče ...Pa saj, mora bit,da vemo za poletje ......Greš kaj na morje? hehe js grem na bled na kremšnite k gorenjkam se gret... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 Pijem vege špricer, vodo s slatino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 Voda bo zadostovala ! Thanks Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 eno kavo bi Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 jst bi tudi eno kavo, prov zdejle Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 Še eno pivce za živce potem pa "šlafat" Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 Pa še zame eno pivičko...Laško, lepo prosim ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 Eto Santi, eden z rosico zate in eden zame.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 Dišečo kavico zame prosim.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 eno limonado z veliko leda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>eno limonado z veliko leda Jaz tudi prosim.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 en bandidos ice zame,prosim Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Eden zate,eden zame....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Zdaj,ko se je shladilo prav paše sedet na terasi kavarne in malo pošpljuckati..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 ja res je,tu prav paše pri nas je pa še vedno vroče Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Jutranje sonce je pravi božji dar....pa kavica paše zraven.....ena doooolga s smetano Mmmmmmmm..... Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Mislim, da bi ena Pizza s Coca Colo več, kot zadostovala !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 nekaj ledenegaaaaaaaa,prosim Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 pa zakaj ni nihče mene obvestil da tlele Mick streže hihi uh js bi eno kokto, paaa en topel pogled, ledeni mislim da že pohajajo.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 hehe lih tisto sem mislil ja pr sosedni mizi, tolk vabljiv gleda... grem js kar tja wuhu... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dober no, evo........ledeno hladni pogled. Sm kaj polil? hvala,koko prijazno Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 za pit x!x x!x Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.