Larsy 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>nekaj močnega, da pozabim na probleme Bejba, bova skup utopile vse probleme...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 ... a se lohk prdružim?....Pr utapljanju? ...sej nimam tolk velik.....za utopit ....ampak vseen bi pasala družba.... ...ena doooolga s smetano bo zadost.... xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 smms castim danes.kaj pijes? Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 hmmmm ????rečva vročo čokolado s smetano! paše na palačinke k sm jih prele jedla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 hehe jaz pa belo kavo pa kai piskotek zraven.pa naj si se kdo kaj naroci .danes mam dnar kaj vete kdaj bo spet.hihihihi Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 je res ... folk izkoristit prilko ... dokler ma cekine Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Enga Guinnessa............ hitr......... http://www.avto-magazin.si/forum/images/smiles/drunken_smilie.gif Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Enga Guinnessa............ hitr......... http://www.avto-magazin.si/forum/images/smiles/drunken_smilie.gifž nazdravljam stabo z laskimhehehehe Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 meni pa hitr neki kar gre fajn skp s cukrom mam preveč cukra Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>žnazdravljam stabo z laskimhehehehečin Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 hej tinal! Nazdravje z nekim hruskovim napitkom ! Ej danes grem v lj zvecer, ma mi more ena sosolka zapiske prnest! A se dobiva na enmu pircku pol zvecer? Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hej tinal! Nazdravje z nekim hruskovim napitkom ! Ej danes grem v lj zvecer, ma mi more ena sosolka zapiske prnest! A se dobiva na enmu pircku pol zvecer?A spet?!? http://www.avto-magazin.si/forum/images/smiles/drunken_smilie.gifhttp://www.avto-magazin.si/forum/images/smiles/drunken_smilie.gifItak!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>A spet?!? http://www.avto-magazin.si/forum/images/smiles/drunken_smilie.gifhttp://www.avto-magazin.si/forum/images/smiles/drunken_smilie.gifItak!!!! fenomenalno!!!!! komej cakam sam dons bi sla pa na bandidosa nekam cheers Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 enga bandidosa lepo prosim. In to hitro, hvala. Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>enga bandidosa lepo prosim. In to hitro, hvala.Cheers! Sam jz bom pa dons sam Zalo Harmony..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 eno kavo z mlekom prosim....hitro...da se mal zbudim.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 le eno kratko kavo, potem se pa poslovim za danes! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 En čajček za dobro jutro, pol se bomo pa drugač pogovarjal. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Belo kavo brez pene, tri sladkorje, pa kozarec vode, prosim! Misoni, a boš ti tud????? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 isto kt tinal, brez sladkorja, ker ga ne konzumiram (vsaj tkole ocitno ne v beli kavi) Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>isto kt tinal, brez sladkorja, ker ga ne konzumiram (vsaj tkole ocitno ne v beli kavi) Aja... v čem drugem je pa lahko sladkor? .... hehehe Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 hja, no, vcasih se pa tut mal pregresim, ampak redko, saj ves. Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hja, no, vcasih se pa tut mal pregresim, ampak redko, saj ves. A Lindt pa to..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 eno dobro belo kavo Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.