Liu 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 eno kavo z mlekom in zalo harmony prosim Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 eno jack kolo bi, prosim Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Potem pa še meni eno.... Wanesa helou Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 helou tudi tebi evo kokica za naju Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 men pa en čaj Veseljak ! punce... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 santy Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Santi p.s. povej mi že enkrat kaj je ta tvoj čajček Veseljak.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santi p.s. povej mi že enkrat kaj je ta tvoj čajček Veseljak.... To je pravi čaj...pač enostavno se imenuje Veseljak ! Cofi pa Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Hvala za razlago. Jaz bi pa za dobro jutro zeleni čaj. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Whiskey for my men, beers for our horses.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Dober dan zelim vsem skupaj! Eno kavico z mlekom in gosti sok! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 js bi pa dans eno belo kavo, prosim.....pa če pride kdo na čvek bi blo nice... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 helou bluee!! Kako si kaj? Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 kar dobro...pa ti????? končn vikend, ane? škoda kr dežuje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 amm name pa ze 3 dni mocno luna vpliva, tako da imam zelo nihajoce razpolozenje - enkrat full fajn, drugic pa kar za umret Mene tale dez sploh ne moti, ker se ucim in mi zelooooo pase. Da se ne smilim sama sebi - ooooooo zunaj tako lepo vreme jest se morm pa ucit. hehe Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 js se na srečo nimam nč za učit...trenutno....bom pa kr kmal sedla sept za knjige..takrat pa rabm sonce...da grem vmes še mal vn, na zrak in sonce, če je......sm pa kr zaspana...zarad dežja verjetn...hecn pa je, da sploh ne morm spat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 jaz se pa zdejle se 5 dni ucim, potem pa definitivno 1 mesec ne pogledam v knjige, pa ce se mi svet na glavo postavi Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 ja ja, te čiiiist razumem....js sm ravn v tistem obdobju, k sm jih dala na stran...in zdj uživam...bolj al manj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Jack & Colo ! Pičim poičasi v AG ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Kavico zame prosim...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Jutro.... Liu, ke si zdej? A nisva ble zmenjeni za kavo?? Mah jz bom kr naričola- eno belo kavo brez pene pa kozarec vode, prosim. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Liuuuuu, pismo, moj kofe je že čist hladen.... :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 joj tinal oprosti mi Se lahko oddolzim in ti castim enga ginesa?! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>joj tinal oprosti mi Se lahko oddolzim in ti castim enga ginesa?!Ja pa keeeeee si ti tok dolg???? Ja, Guinnessaaaaaa! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Oprosti, sem se zadrzala mal v crni Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.