Liu 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, kr spomn se včeri! Jz sm mela mraz noter! :xx!:pa jest ti za tele nase kelnarje na LF govorim, da vejo, ne za une tam v roku Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa jest ti za tele nase kelnarje na LF govorim, da vejo, ne za une tam v rokuAjaaaaaa ej pa res, kva nama pa to dons en dober streže? Ta je pa nov, a ne??? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ajaaaaaa ej pa res, kva nama pa to dons en dober streže? Ta je pa nov, a ne??? ja pomojem, da je neki nouga ja huh je dobr sm opazla, da je se ksn bolsi na svetu, k pa un (Korosec :xx!: ) Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja pomojem, da je neki nouga ja huh je dobr sm opazla, da je se ksn bolsi na svetu, k pa un (Korosec :xx!: ) Ja, itak da so še boljši!! V Tržiču še veter ni dober, tm na Koroškem pa hmelj ni več dober! :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 ej sam lasko pivo....je pa iz tam gor tko da.... nekej majo se dobrga Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej sam lasko pivo....je pa iz tam gor tko da.... nekej majo se dobrga Hehe, laško je mal niži doma..... sej res, kdaj greva spet v Luno?? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehe, laško je mal niži doma..... sej res, kdaj greva spet v Luno?? amm ja ne vem zdej mene pot ne bo vec vodila v tiste konce. tko da.... ja drgac pa lahko 1* nardiva izlet tja gor. sploh ni panike Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>amm ja ne vem zdej mene pot ne bo vec vodila v tiste konce. tko da.... ja drgac pa lahko 1* nardiva izlet tja gor. sploh ni panike čin Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 js bi pa prou z užitkom eno veliko mrzlo točeno pivo in to UNIONA!!! good Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>js bi pa prou z užitkom eno veliko mrzlo točeno pivo in to UNIONA!!! good jaz ga pa ravnokar pijem....res je good Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz ga pa ravnokar pijem....res je good ja pa ne točenega iz soda???? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja pa ne točenega iz soda????je pa točen iz piksne .....eno te isto x!x .....vsaj zame...., ko nisem nek ljubitelj ....Skratka, mi paše danes..... x;)x Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>je pa točen iz piksne .....eno te isto x!x .....vsaj zame...., ko nisem nek ljubitelj ....Skratka, mi paše danes..... x;)x še zdaleč ni isto, pa ne da sm js neki expert, samo je razlika vseeno očitna Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>še zdaleč ni isto, pa ne da sm js neki expert, samo je razlika vseeno očitna se popolnoma strinjam, ampak, če čepim doma za računalnikom moram biti zadovoljna tudi s tem, ane Drugače bi pa raje v kakšne pub-u sedela in enga finega irskega, ta temnega, z uno gosto peno srkala..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>se popolnoma strinjam, ampak, če čepim doma za računalnikom moram biti zadovoljna tudi s tem, ane Drugače bi pa raje v kakšne pub-u sedela in enga finega irskega, ta temnega, z uno gosto peno srkala..... a mislš guinnessa? sam to ni pivo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>a mislš guinnessa? sam to ni pivo zamerm! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> zamerm! cjooo, nism napisu da ni pivo,ker bi blo zanč, ampak enostavno to ni pir ampak nevem kako se že reče, vpraši irce, če men ne verjameš pa če mu boš rekla da je to peer bo užaljen Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>a mislš guinnessa? sam to ni pivo Ne, jaz se bolj palim na Kilkenny...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 no ja men je pa še najbol american bud za nafukat, ker drug dan nimam nobenga mačka po njem, dbest je Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 jest bi pa enga bandidosa - pa navadn nej bo prosim Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Ja dobr no Budweiser je itak najbolši.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 ne, voda je boljša! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja dobr no Budweiser je itak najbolši.... tinal american bud pa Budweiser ni isto Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>tinal american bud pa Budweiser ni isto Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Pa dobr je no, zmotila sm se, tega sm misnla..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.