Liu 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Jest bi pa prosim zdele eno kavico spila.......ce jo ze pac ne morm v druzbi pa ammm se eno zalo harmony zravn, prosim Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jest bi pa prosim zdele eno kavico spila.......ce jo ze pac ne morm v druzbi pa ammm se eno zalo harmony zravn, prosim ej, jaz bi zdele tuuuuut eno belo kavo brez pene, pa še eno za tinol, grem stavt, dabi ji pasala, pa vodo brez ledu, kajne? Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 en red bull bi zdele sedu da ne zaspim pred računalnikom Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Čaj - Veseljak ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 heheh, ga še nism kupla..hvala, da si me spomnu Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>heheh, ga še nism kupla..hvala, da si me spomnu Mal prej spil Ajurvedskega za pomiritev. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Danes bi pa meni tudi pasal en čaj......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 Kavica pa mal mrzlega mlekca ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 No eno belo kavo brez pene, pa kozarec vode....... kva pa kej dons v cajtngu piše?..... bom še mal novice prelistala... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 tinal a se ti lah za kratek cas pridruzim ob kavici? Eno z mrzlim mlekom prosim, se mi mudi Hvala Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Valda Liu! kva sva mi2 face, pa še našlogale sva se anede..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 mhm tinal.... jest bi pa en red bull prosim, da se saj mal zbudim.... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 jz bi neki oreng.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Po telih današnjih dogodkih bi kr en Campari juice .... and keep it comming...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 hehehe bejbeee.... sej... dons je spet petek a ne... tralalala... bi se lahk spet kej vidle... sam vam bom blond povprečje pokvarla.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 red bull vodko and keep em comming Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>torej kadilnico je zrihtala aiwa,jaz bom pa kavarno ,tko da ste zdej vsi vabljeni na otvoritev-chastim valda drink pa se kak prigrizek se bo nashel za pa terasa je tud zhe odprta tko da se lahko she sonchimo na easy pa d.j. she rabmo obvezno,pa she kej,pa mi pomagajte opremit lokal,da nam bo udobno .....jest bi pa kele u kot pustaula en IGRALNI AUTOMAT, k bi kr naprej GNAR DAJAU.... ne!!! ...no, pa ze ce castis, bom pa kr en topu mlek, ne! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> .....jest bi pa kele u kot pustaula en IGRALNI AUTOMAT, k bi kr naprej GNAR DAJAU.... ne!!! ...no, pa ze ce castis, bom pa kr en topu mlek, ne! vaalda,zame obvezn slot mashine Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>mhm tinal.... jest bi pa en red bull prosim, da se saj mal zbudim.... Ej, sej pridš dons, a ne? <{POST_SNAPBACK}>jest pa jabi vodko...v klubu 300 po možnostizanč so ble dobre...njami pa da mal nazdravmo, a ne Te bomo napil!!!! joke <{POST_SNAPBACK}>hehehe bejbeee.... sej... dons je spet petek a ne... tralalala... bi se lahk spet kej vidle... sam vam bom blond povprečje pokvarla.... ??? komi čakam, da te vidm!!!!!!!!!! Na istem mestu se dobimo, hehehe!!! kwa bo fešta!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej, sej pridš dons, a ne? Te bomo napil!!!! joke ??? komi čakam, da te vidm!!!!!!!!!! Na istem mestu se dobimo, hehehe!!! kwa bo fešta!! No mission accomplished, napile ste me, sam k smo mogle hitr dam jest sm pa strašansko žejna. Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>No mission accomplished, napile ste me, sam k smo mogle hitr dam jest sm pa strašansko žejna. jest sem pa mislna....da bi se nekam sle Zdej sem pa doma.....vsa naspana in ne vem kaj naj sama s sabo Mah spat bom sla pomojem, al pa bom se mal tuki Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Jest sm pa zaspana, pa spet ne morem, sm tud mislna da bomo še kam šle.Sam drugič se pa ne izmuznete tko lahko..... Gremo pa mal plesat vn Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jest sm pa zaspana, pa spet ne morem, sm tud mislna da bomo še kam šle.Sam drugič se pa ne izmuznete tko lahko..... Gremo pa mal plesat vn, še prej pa seveda našmu kelnarju Bojanu nagajat Hehe Bojan ja Ej ve ste mele neke probleme z ustajanjem zjutri Tko da, naslednjic ne bom samo za eno jabi vodko v lj hodila....To vam ze zdejle povem Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Razumem Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Razumem Hej bejba....lepo spanckej.....jest grem v horizontalo....oziroma ne.....caki prdruz se mi na enmu Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.