Larsy 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehe Bojan ja Ej ve ste mele neke probleme z ustajanjem zjutri Tko da, naslednjic ne bom samo za eno jabi vodko v lj hodila....To vam ze zdejle povem <{POST_SNAPBACK}>Razumem Ja, jasno!!!!! Jz tud razumem! Sej vesta da sm morala zgodi vstat! Naslednjič bo daljša fešta! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, jasno!!!!! Jz tud razumem! Sej vesta da sm morala zgodi vstat! Naslednjič bo daljša fešta! No upam!!! Ker tole zadnc je blo cist penzionersko Sam je blo pa fajn.... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>No upam!!! Ker tole zadnc je blo cist penzionersko Sam je blo pa fajn.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 No zdej je pa že cajt da naredimo eno mal manj penzionersko Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Kofy Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 No zdej je pa že cajt da naredimo eno mal manj penzionersko mhmse popolnoma strinjam!!! Samo povejta kdaj in kje! Samo ne za vikend al dones ali pa jutri!! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Sej dons pa jutr sam še je pred vikendom Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Sej dons pa jutr sam še je pred vikendom ja no sej vem ma ne vem kako bom delala.....se bom magar probala zment za soboto da bom do ene 19h delala....sam dvomim ves Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 No sej, če ne pa nasledn teden, sej jest tud ne vem, če bom v soboto sploh v Lj. Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 kwa zdej neki mutite? ja al ne? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 kwa zdej neki mutite? ja al ne? Jutr lahk jz po 22.uri!!!!!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Jutr lahk jz po 22.uri!!!!!!!! jest definitivno jutr ne morm ker ob 6h delam Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 jest definitivno jutr ne morm ker ob 6h delam Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 nanka ne vekej no Se lah za drug tedn zmenmo pa gremo vn pa je.....no ja sej a ves kaj mene drug tedn caka..... kosilo :xx!: hahaha lol Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 nanka ne vekej no Se lah za drug tedn zmenmo pa gremo vn pa je.....no ja sej a ves kaj mene drug tedn caka..... kosilo :xx!: hahaha lollolololololololsam ne mi sestradat do takrat.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 lolololololololsam ne mi sestradat do takrat....hehe nam, pa sej ves, da majo v k..... dobre pice Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 jz bi šla žurat... ne pa sedet pa čwekat kwa pravte? je kera za akcijo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 kaj že to pomen žurat...ne najdem razlage v SSKJ Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 alkohol pit dokler se nč več ne spomneš.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 pa sem našla...žur = domača zabava sej bo kmal Martinovo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 kdo bo čaku martinovo.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 žejnaaaaaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 kle maš glaž pira Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 ne bi pira...soka bi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 tis čudna Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.