triple x 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>striptiz ob pomivanju posode Ah ne, posode pa ne pomivam, jo kr pomivalc! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 tko je to triple,zachne se z malim.....ne morsh ti kr takoj striptiz pa to. tko kot ne morem jst kr direktor bit,pa mick tud ne......najprej na easy,posodico lepo pomit pa pospravt zravn pa lahko she mal migash Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma, bomo kar klasiko.......klobuk lohk pustiš gor Če bi kaj bl divjega, še mi tečka kje izdihne tu, že zdej grem preventivno iskat prvo pomoč zanjo, kurc, slaba reklama, da mi izdihne tu..... Mick, ni panike, obvladam umetn dihanje...... Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Dej preden gresta v skladišče, še neki močnega prnes..... pol se grem pa učit. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 halo a takle razvrat je v temle luninem kafichu? :|||ob 12h striptiz na mizah in vse? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 A ni to goody? Lej kaka gužva je! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Jz bi pa par takratkih....in to hitr! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 A pjač, al kej druzga? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Pjač lepo prosm,pa lahk tud kej druzga... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 glej to no, zdaj ze s takratkimi uletavajo.... :P Saj pravim, razvrat, sedemka kelihov, cist munjeni vsi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 po zelji, moznostih (prostor, cas, situacija) in potrebi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pjač lepo prosm,pa lahk tud kej druzga... Sam če je zadna soba frej! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sam če je zadna soba frej! Hm,a na pultu pa nebi šlo... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 a kokice mate? je tok zanimiv da bi kr mal sedela pa gledala kwa dogaja Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm,a na pultu pa nebi šlo... A maš rada, da gledajo? Mick, pol je pa še vstopnina! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 ja valjda ce bodo zdaj pulti padli ze, pred 13. uro... noro...Mick, meni je to prevec hrupno pa na orgije, imam rajs bolj zasebno sceno...Nisem jaz za kaksne pulte, ce pa ze, pa... ko ne bi bilo gostov glih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>A maš rada, da gledajo? Mick, pol je pa še vstopnina! Hja,če se že gremo razvrat,se ga pejmo saj ornk,ne pa neki na pol... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Tud prov, Mick, izbire je dost! Marsa midva pa lohk pol k se zapre. Bo pult čist najin! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 tenks micki. še eno pivičko... plosm Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 jz bi kr uniona.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 superco seveda Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>glej to no, zdaj ze s takratkimi uletavajo.... :P Saj pravim, razvrat, sedemka kelihov, cist munjeni vsi. Ma za tak razvrat je minor karta premalo..... tko da dam zraven še major - XV The Devil...... Jz bi pa en Heineken, mam lih kratko pavzo. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 triple ,che nochesh posode pomivat pa vsaj mal mize pobrish,no,madona in dans tle ne bo striptiza,sploh pa ob taki uri ,ko tud otroci pridejo na kakavchke vcheri je odpadla diaprojekcija,tako da nas in vas to she chaka,striptiz pa sam v nochnih urah Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Pa privat,ne? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 uuu privat dancer Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.