Katrina 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Je storitev bolj osebne narave! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Je storitev bolj osebne narave! ja sej so vse storitve danes bolj ali manj osebne narave odvisno kako jih izkoristiš ti mi kar zašepetaj na uho.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Pršrpršpršpprop no, a lahko? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pršrpršpršpprop no, a lahko? ufff, si me spravila v zadr(e)go se bom maximalno potrudil Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ufff, si me spravila v zadr(e)go se bom maximalno potrudil I realy hope soo! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Kuku....kdo tu? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Jah, natakarca gre zadnja ne...? Boš kaj spil? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Oooo, pa še ta prava je dans ...itak, da bom.....hm.......en breskov sok......pa en nasmeh....pa enga ....to zadnje dvoje pod nujno.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 ....breskov sok.... pa nasmeh.... pa Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 No, k sva glih sama ......bi še mal pa to....agrrrrhhh Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunessa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Dobro jutro , na ta lep oblačni dan! Sam na en kakav sem prišla , pa na en toast...potem šibam nazaj na delavno mesto ..... ampk res nisem mogla mimo Sam še ne malček diška nooo........kolk je lep dan danes mmmmmm eh je že minilo , še zadnji dim cigaretke ........in šibam .....zvizzzz me ni več .....no za vsakega ena ..... xrosex pa pa Citiraj Ne vrjemi tistemu ki glasno kliče LJUBIM TE, vrjemi tistemu,ki tiho prosi LJUBI ME! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Jst si bom pa enga šejka nardila...tak dober bo.....bi še kdo al sam zase delam? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 dej še zame, če si tok prjazna Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Seveda....a bi še masažico? Se te že dolg nism dotikala.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 ja kaj še čakaš, ti kar začni masaža vedno pashe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 OK....ti ser kr ulež...pa mal te bom slekla ....čak mal, se morm za neki prjet, da nom dol padla uf, mislm, da bom jst bol uživala, kot pa ti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 kwa je zdej to kurbn haus ratu hočm pridt en kakau u miru spit pa mam striptiz bom kr počakala... vidva kr... se bom klele usedla pa ... hehehe...čakala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>kwa je zdej to kurbn haus ratu hočm pridt en kakau u miru spit pa mam striptiz bom kr počakala... vidva kr... se bom klele usedla pa ... hehehe...čakala Ja, kr glej...hihi, da te ne bova preveč narajcala...na, še mimgrede kakavček zate, srči, zdej pa uživi v predstavi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Hihi Aiwa, lahko prisedem? Danes pa ne delam, zdej pa, če bo natakar preveč zaposlen, si bom mogla sama it iskat..... ...no, jz bi eno belo kavo pa kozarec vode.... xsmokex Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 uuuu ura je še taka šolska, ccc pozabu, da še otroci iz šole prihajajo na kakavčka, ja nič bomo nadaljevali v bolj vampirskih urah.... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Evo, ribica...bela kava in vodica zate... Seal, ne dajo nama miru...matr....jst pa že čist na robu.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 ja ne... nč js morm it mal fruštkat..tle ni nč za papat al pa je, sam to je......emmmm....pridem nazaj... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 no pa uživimo v predstavi ribka kwa pravš? tale kakavčič je pa zlo sladk... mmm Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 En cofetek...velik....z mlekom.....pa z natrenom .......pa 3 dcl ledenega čaja ......gozdne sadeže, če so......pa v en kot sm zavleku, ker morm neki pretuhtat......ok, thx Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Dejte mi karkol, kar bi me spravlo v boljšo voljo.... ...si grem prow na živce... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.