Samson23 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Duplega pelikovcka za puncko!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 To pa res more bit hudo, da me sploh ne opaziš.... Bemu, sm se preveč v kot zavleku, to tud ni dober.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 O Mick, se mi je zdelo, da si tu..... A me boš ti spravil v boljšo voljo? Pelinkovec ja..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Veš de. Prid na OS hiter k ti takih ne smem na javno pravit..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Tnx, sem že mal boljš. ......bemu.... chikov mi je zmanjkal... a loh teb sunem? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Jaz ti dam potegnit karkoli češ.... Evo, izvol ......mickeni, mir ti! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 ...hvala.... ...... uh, se mi je zaluštal Jack, prinesem še tebi? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Ka pa te, mi bi pasal en šluk ojštrega ....pa poteg tud Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Hihi, lepo ribica, da me nadomeščaš! Al jaz tebe? Sej ne vem.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 ....je še kdo tu? Jaz bi pIvo. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Pivičko za ribco Sm glih mislu it mal na sonček.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 U, hvala Mick. Prow pashe zdej po učenju. Mi mamo tut sonchek zdej, pred kratkim pokukal.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 LJ in MB.....kompatibilna? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 ...... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 En sok plis Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Evo, bejbi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Jest bi pa dva deci vode pa deci juica.Razen ce kdo drug casti-pol pa dvojnega jacka. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 No, nej ti bo...viski pa še sokc za splaknt, k sm lih dobre vole... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, bejbi!Tnx bejbi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, nej ti bo...viski pa še sokc za splaknt, k sm lih dobre vole... Ufff kok je bil dobr Jack.Pa se sokec.UUuuUUuuuuuuuu.......Time for rock'n'roll.Kaj a mamo v tej kavarni karaoke masino???Da eno zapojemo, mater sej tle je kot na eni sedmini? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Jst bi pa en tunin sendvič, s sirčko, koruzo, majonezo, solatko...tak žmohten more bit! A bo kej? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunessa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Oh ja....... jaz bi pa en koktelj , ala dobra volja z mešanico počitka in dobrih želja ..... posladkala bi se pa z sadno kupo ekstaza ...... hvala ..... pa kar v ležalniku na terasi počakam ..... Citiraj Ne vrjemi tistemu ki glasno kliče LJUBIM TE, vrjemi tistemu,ki tiho prosi LJUBI ME! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 lej ga samsona bi še kle karaoke uvedu. morm vidt če u živo tud tok rad poje... bi pa eno pIVO tardeče Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>lej ga samsona bi še kle karaoke uvedu. morm vidt če u živo tud tok rad poje... bi pa eno pIVO tardeče Petje se pri meni zacne pri 7+... tko da prnes s sabo 7 unionckov, pa bo samson zapel sanson. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 dejva mal nazdraut za mojih 12 taužnt... klele maš uniončka 2 pol pa še naprej prnesem. tole za žejo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.