El Nino 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 whiskey for my men... and beer for our horses.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 vodo in nasmešek, prosim. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Kako pa to, Nini, da je kelnarca gola, ali se mi samo zdi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kako pa to, Nini, da je kelnarca gola, ali se mi samo zdi sstane: kelnarca je kelnar...mickena razlika...mogoče si pa res čisto malo preveč spil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 http://www.hondaclub-si.com/forum/images/smiles/icon_drunk.gif Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 to je pa pravi prijem, stane... strategija pa to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Jz bi se pa nekam skrila..kje je kak temen kotiček... Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Vidim duplo, čujem triplo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Hitr neki ornk močnega! And keep it coming......... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Nekaj toplega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Evo, cajcka si bom postregla.. Mick, kaj bos pa ti? kej bolj mocnega, predvidevam Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Ne najdem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Ko ze vodo grejem.. Sstane, teb tud enga cajcka? Evo, Mick, tale pa zate. Jack.. z dodatkom.. (kronicno primanjkuje smeskotov.. ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 A lohk prisedem? Mam že Jacka v roki. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Eh, spočij si, ne sekiraj se, te bova z Aliano upedenale. A kej rabiš? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 (masiram )......................A sem pregroba? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Kam je pa Aliana izginla? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Jah deamn ne, pol ti moram pa jz namest nje dat ........ ni sicer isto, kokr če bi bla ona..... pa jebi ga..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 hihi uh kakwe ribice... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dala lubčka, Jacka in šla....... Alianaa, kuku..... Zaspala pod sankom, me noben ni opazu Evo, zdaj si grem pa lahko direkt svez caj za dobro jutro skuhat...(hihi, tole samopostrezna ratala ) <{POST_SNAPBACK}> hihi uh kakwe ribice... Ti to tale akvarij v kotu obcudujes, a ne? ----------------------------------- ------------------------------------ Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Jaz bi eno đusvodko! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 pišuka no, a inspiracijo tud natočite v kakšno šilce? jz bi eno inspiracijo, takratko... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2005 dobro jutro,a vi ste tle she pred chistilko al kaj pomlad ,djus -vodko?ok ,izvoli....dans je mick zaspal,morm nadomeshchat.... sam ni mi jasn kaj se je tle vcheri dogajalo ......kaj dela pivo v akvariju ,med ribicami... mogoch je pa kdo hotel varjanto "message in a botle"izvest Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>pišuka no, a inspiracijo tud natočite v kakšno šilce? jz bi eno inspiracijo, takratko... inspiracijo tochmo v prav posebnih dozicah ker butne fajn......zate duplo,pa na vse zgodi.....izvoli Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.