ribica Katja 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Jure, bom prisedla, pa bova kšno rekla... mogoče bova pa pol kej boljš oba.... ...zame eno belo kavo... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Evo, belo kofe za mojo Rbicio...a s vidla, da sm ti ponudla prevoz na party, bejba? Kva pravš???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Oh... ...tnx.... ...ful hvala za ponudbo... ...sam ne morem.... faks.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oh... ...tnx.... ...ful hvala za ponudbo... ...sam ne morem.... faks.... Ti sploh nis resna, bejba...kakšen faks, če je pa party...sej faks bo nasledn dan še tuki...partyja pa nov več! Pridna si, da se ne pustiš premamit...men ne rata! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Ne sej vem... samo sem že preveč zabluzla, že lani... pa letos mastno plačujem za te grehe... :xx!: Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eno kavico pa........ hvala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Eno ledeno kavo si bom prvošču .......uno od prekmurskih mlekarn po možnosti.....da vidm, ekola, evo je, dober, zdej pa en čik , pa muzka ......pa uživajem Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Jaz bi pa en metin čaj z mlekom in medom za lahko noč! Me malo boli grlo od vsega petja! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Oooo, kako očarljiva nočna gostja Izvoli metin čaj z mlekom in medom.......smem prisest? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Izvoli,samo če boš ti govoril,ker imam nekoliko skrhan glas! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Lahko tudi molčiva in uživava v noči Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Samo zvezd pa ni, je preveč oblačno! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Jaz vidim eno, mi je čist dovolj Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Sem zgleda že tako utrujena, da tudi slabše vidim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz bi pa en metin čaj z mlekom in medom za lahko noč! Me malo boli grlo od vsega petja! Ja,ja....ti se kar zagovarjej.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Sem vesel, da sam nimam teh problemov.... Pa tko fajn žari, škoda, da je ne vidiš.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Ja res, bo najbolje, da grem spat! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Ok. Grem s teboj..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Me malo boli grlo od vsega petja! Pa ne no, kaj sem zamudila.... Bemu. A se da še kaj dobit tu? Meni se lušta kakav.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 .....od zdej mam še sam ponoč odprto glede na gostje Kakav..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Hihi Mick... ti še kar pokonci... Hvala za kakav. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Ja, jebi ga, sva pokončna deda mi2 z mickenim Ne morm spat, prid, bova mal počvekala..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Mhm, komot. Bova kar na terasi ne? Sicer ni najbolj toplo, ampak se pa zvezde lepo vidijo... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 No, pol pa sm mal stisnu k teb, da naju ne bo zebl Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 ...uh... ....vroče ratal.... ...no kaj boš lepega povedal... kaj ti nič ne piješ? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.