Mick 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 .....ma žulim ledeno kavo Ah, ničkaj, ti kar na chatu kaj povem raj.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 jz bi pa en kakauček zdele zjutri... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 kavo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 vodooooooo za odžejat.... in ohladit Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 ja vroče je tu,samo jaz bi pa pivo Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 a dej noooo jz tud... čak nama prec prnesem.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 no super ej pa hvala zdaj je že bolj luštno ki sva dve Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 zdaj ko ni več vroče bi pa enga Jacka kolo Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Uuu, dobra izbira .....pa dajva vsak enga, sam jst bom s pepsi..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 jz pa en zeleni čajček... se mi z di da ga že kšn mesec nism Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 si nama že naročil? Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 hm kaj pa vem rečmo enga jacka s kolo Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 ja ja dovolj da se ne napijem ej ampak je pa super ravno prav hladen Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 ok Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 nekaj da me mal ohladi... me je ena čist preveč razgrela... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 evo nino ti pa zdaj meni neki čaj za pomiritev, ker sem danes vpraša in e matko pišemo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo nino ti pa zdaj meni neki čaj za pomiritev, ker sem danes vpraša in e matko pišemo Ja, če si se učil, in če znaš, lahko dve lepi oceni danes skasiraš Drži se Behi Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Meni pa eno dvojno kavo prosim....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 evo že nesem jaz bom pa belo kavo Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Hvala ... .... a bova skupaj pili... in povej kaj sicer bom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 ja lahko ampak na brzino ker se mi mudi Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Velja... jaz sem že pol popila... Wanesa tvoj podpis paše k meni... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 ja saj jaz sem pa že spila moram it zdaj, pa bova še kdaj kakšno kavo spile al pa kaj drugega pa kakšno rekle Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja saj jaz sem pa že spila moram it zdaj, pa bova še kdaj kakšno kavo spile al pa kaj drugega pa kakšno rekle Velja. Še malo te počakam če se pojaviš tu, pa en sokec popijem ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 oo Sanjalka a se ti lahk pridružim na eno kavo? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.