wanesa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 na zdravje je pa dober,prav paše Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 .....ful dober Pa tko fajn počen si od jacka po par njih..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Natakar eno rundo na moj racun za celo kavarno!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Duplega Jacka Gentlemena prosm.......samega, s kocko leda...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 long island ice tea... kr dva Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Zdej se dere runda samson k nbenga razn naju ni .......grrrr.....še enga duplega, unga k prej Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 sej sej.... zato bom pa jz kr dva Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Ja, jst počas o štirojnem jacku razmišljam...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 kr prvošč si. da bo vsaj zgledal k runda Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Mick, dej natoč enga štirojnega jacka......unga, ta blšega, gentlemena ...pa še aiwa enih par ice tijev Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 khm long island prosm... da nam kej brezalkoholnega dubla... grem prec u drug bar Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 A je še kdo tle.... men se tut Jack lušta.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 pir pa dvojni sadjouc Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Eno Bloody Marry.. da preženem sanje... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 bova nazdraula? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 A je kdo tu? Kavico bi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 valda da smo kle. ewo izvolio kavico... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Hvala Aiwa. A boš tudi ti eno z mano spila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 no pa bom. mal za družbico, gužvico... sam bom kakavček Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Tako, da kako rečemo in se nasmejimo... No prav, pa kakavčkaj.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 sladko paše.....kje je sončk dons? pogrešam sončk Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Aha vedno paše sladko... a je kaj sladkega tu? Sonček... če ga še ni ..pa še bo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 grem po napolitanke... jih bom na mizo prnesla. al bi kej druzga? xrosex mislm da majo tud rogljičke... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 A super.. jaz pa sem medtem po sladoled skočila.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Nič hudga bo pa kar sama... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.