ribica Katja 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 No se ti pridružim na eni kavici... kar na terasi, kjer je sonček.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Kar prisedi ribica ..... je tudi še sladoleda nekaj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Uuuu sladoled!! .....pa še moj okus maš, kokos! Njami! Si ga bom kr mal tut v kavo dala.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Ti kar. .......... meni pa čokolado pusti prav... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Evo, ti prepuščam vso čokolado! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Malo lahko poskusiš ampak res malo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 ...hvala, ne paše mi.... ne maram čokolade... Tolko boljše zate Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 ...ja,ja... hvala ... saj sem že vsa čokoladna okoli ust. .. bom še kaj za druge pustila.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Kar pustila ga boš tu, da se stopi?! ...raj ga pojej ne, če še kdo pride v kratkem, bova delile, sicer pa ga je škoda pustit.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 nekaj toplega za dame pa enga Jacka za micka, bom dal led že notr da bo primerne temperature ko pride Micky Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 super! Jest bi en čaj z limono, sem še mal prehlajena, tko da mi sede neki toplga Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Nino, dej še men enga Jacka! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 evo tazga čarobnega Jacka, za našo malo čarovnico... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 ..njami... tnx Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 bo kdo sladoled, ravnokar so nam ga dostavili, kar sem vsakmu dam par kepc... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 jst bi tri kepce (stračetelo, tiramisu pa čokolado) pa še preliv povrh prosm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> evo tazga čarobnega Jacka, za našo malo čarovnico... Še men enga čarobnega Jacka, prosm .......pol pa pičim v lajf Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 kavo plis Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 ko sem šla že ravno enga zapalit bom pa še eno jack kolo Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 En zeliščni čaj za pomiritev prosim. Imamo tudi kakšne piškotke? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 piškotov je zmanjkalo,samo bobi palčke so še pa izvoli čajček Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 uuu kwa piškotov je zmankal? ewo ajvek prnesu domačico Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 oh hvala bogu ker te palčke tukaj so ful slane Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 kwa b jz zdele dala za eno celo banjico sladoleda planica hehehehe... najbolš da grem spat k mi take traparije po glau hodjo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 čakaj grem pogledat če ga je kaj Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.