Aliana 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 O, cigancica Bom se jaz spravla izza sanka zdaj spala, pojma nimam kaj se z ribicami dogajal.. ampak neki jih razganja Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 uh, mene spregledala...če ni inspiracije bi pa en čaj z mlekom... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>O, cigancica Bom se jaz spravla izza sanka zdaj spala, pojma nimam kaj se z ribicami dogajal.. ampak neki jih razganja pa ja ,chudne so...... al sem pa jaz Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 uuu cigančica, hvala sem glih okol nekaj zijala kdo vse prihaja v lokal, pa sem spregledala hitro postrežbo....tole bo ful dobr zdej Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 tele z ribami...a je povezano z uno pirovsko flaško od prej... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>uh, mene spregledala...če ni inspiracije bi pa en čaj z mlekom...kdo spregledal,poglej gor Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 tnx kdaj pa začnete že alko strešt, da vem, če ga morm že doma nagnt! A mate kake krofe tud? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>tnx kdaj pa začnete že alko strešt, da vem, če ga morm že doma nagnt! A mate kake krofe tud? no problem,tu itak anarhija,alko non-stop Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 ja, saj sem vidla cigančica...prej sem u ribe zijala k so ble tolk čudne, pa spregledala pijačo...a veš, kolk dobr dela tale inspiracija...je blo treba takoj še u kadilnico na en smoke .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2005 mamo tud kukije che b sluchajno bilo premal inspiracije Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 uf...zdej pa čist brez teksta...to še nism probala... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>mamo tud kukije che b sluchajno bilo premal inspiracije kwa a tole kle cofeeshop al kavarna zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 mejte se klapa...se vidmo pol.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>mejte se klapa...se vidmo pol.... pol????POL chesa??? zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> kwa a tole kle cofeeshop al kavarna zlomk lastnik kavarne je z amsterdama zalozhen smo z vsem kar chesh Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Uf, jz bi pa en kofi... da se mal zbudim. Kaj je lep sonček tuki.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>lastnik kavarne je z amsterdama zalozhen smo z vsem kar chesh itaq pa za cash zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> itaq pa za cash zlomk jp,za cash unmu k ni pr koritu,za ostale djaba flash Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2005 u,ribica dobro jutro,sem te zhe mal pogreshu izvoli kavico,pa sem ti she chokoladko zravn dala ,pa en croisant Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 a tle ste vsi , js pa v kadilnici sama.. no, dej šenu rundu klapi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 evo....jst pa glih ucheri dobu 500 gijeu perja.....bom naredu maslo zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 ah..tle ste vsi...bast, sva se prej za las zgrešili ...jz bi en zeleni čaj...se mi še zmer ful spi... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 pa dost čokolade dej notr, da ne bodo meli spet tacga okusa k zadnjič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 no...jst si bom moru pa en bang narochtpizda, smlen k fuks....mar bi si ponoch maslo naredu, pa mi neb blo treba po lokalih viset zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Cigančica, hvala, ful je dobro! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.