aiwa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 dej dej.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 glej ful mi je žal res ampak samo pol jo je še Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 porka motorka.... kaj pa zdej... hehehe... no pa tole zmažmo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 boljš kot nič Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 aiwa dej pjačo, pivo, whatever.. sam dej neki Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 ma kaj ne vidiš da ravno je sladoled Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 oštja kaka monaa sem,da nisem vido tega da je sladoled?! te pa bom kar sam vzel Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Hvala za čajčka in domačico Bobi palčke pa ne pašejo k čaju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 no ko že greš,kaj prineseš še meni Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 evo wannesa , sm vzel kr celo flasho Jack Danielsa, si bova tole pošteno razdelila, še po cocacolo skočm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 ja samo pol me boš mogu pa kar nest domov Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 hehe hmmm ne skrbi ti to čin Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 ha ha ja prav če ti tako praviš Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 sej k tole sprazneva, se lahko preseliva še k meni domov na kavico Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 ampak se pa prileže tale jack kola,kaj ah brezveze ki itak ne bom mogla hodit,saj kavo imajo tudi tu Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 pa sej mam avto zuni, še nesel te bom do njega oz. v njega pri meni doma kava lepše diši in je boljšega okusa ja res pashe tale jackcola.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 ah saj avto imam tudi jaz samo....hm... Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 ma ti ne boš več sposobna vozit Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 a daj a ti pa Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 ja mene se tale voda nč ne prime hehe, ma ne js manipuliram, se delam da pijem, drugač pa rožo zalivam Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 aja hm...to pa ni lepo Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 ja marsikej ni lepo v življenju, ampak tko je.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 veš kaj ti tole lepo spij do konca,pa ne rožice zalivat jaz pa grem počasi v krpe Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 oky.. nočko Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 lahko noč Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.