ribica Katja 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>no se vidmo kasnej. sem se odločila da danes preživim dan v kafani... xrosex .....šta če žena sama u kafani.... pitaju se svi.... Sem prišla na še eno kavo, pa se grem učit. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a ti pa še vedno sadjevček mal se mi že vid.... heheh že cel dan se ga ulivam k nora.... problemi so že skor vsi utopljeni še mal pa bom problemfree Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 ....problemi so, problemi bojo, k**c jih gleda, aneda?! Lepo je blo z vami klepetat, hvala za družbo, jaz grem. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Evo katja živjo ti greš js pa pridem hm hm čau čau... živijo ostali kaj se dobrega pije? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> mal se mi že vid.... heheh že cel dan se ga ulivam k nora.... problemi so že skor vsi utopljeni še mal pa bom problemfree he he samo moraš pazit da jih ne boš pol vidla dvijno Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 pivo bom danes Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Jack Daniels on ice! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 dvakrat prosm Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 .....a si bova mogla sama postreč? Ma grem jaz obema iskat, ko ne vem kje se vsi skrivajo... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Ribika, še zame prosm! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Ja, Mick ni več tle zaposlen, sam včas še honorarca pič, zlasti v skladišču pri cigumigu ...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 WOOOOOOOW Kar oba mam dans tle, ja pa a je loh še kej lepšga? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Težko še kaj Saj taka mucica k si ti si pa to več k zasluž, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 ..... .......jaaaaaaaaa....... .....pismu, vedno me je zanimal, kako je z dvema..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Hehehe.....kolk te poznam bo pri "zanimal" tud ostal...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 ..kaj pa ti veš... never say never... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Pol pa kr, dokler je noč še mlada! Kr zaprimo, pa naredmo party za tri! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Pa ja, nima smisla, da preveč razmišlja, kar v akcijo ........pa hiter še tri jacke sem, pol pa treba začet..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Hehehehe..... ....no kar duple jacke za vse.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Ja, pa ja.....dupla tipa, dupli jack, valjda, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 mmm zlenčka z mlekom.... da bo prebava dobr delala dons.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 daj nekaj za pojest, ej full sem lačen Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 ewo pečem toaste Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 en kapučinčk Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.