Mick 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>da te neb na pesco jest...sem povedala brezeeeer..itak pa s tabo ni neč...ženska mora stvar v svoje roke vzet,da deluje kot se spodobi...hehehehehe ...kteri breezer češplca, bod natančna.......lime, orange, ananas.....kter? Irska kava z dvojno porcijo smetane .......brez cartanja Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ki s te bil bemu, se ves led stopil ......no evo Southern confort s švepsom i ledom......osveži fajn oo thx ja bil sm nek na toplem Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Sam toplem al tud vlažnem? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...kteri breezer češplca, bod natančna.......lime, orange, ananas.....kter? Irska kava z dvojno porcijo smetane .......brez cartanja limonca hehehehehe maš al nimaš? ..pismo tole je slabo..napitnine nau neč..... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vse zajčice tu poznam Mick nima časa zdej, streže a ti že kej dol teče? mislim kaplja? curlja? heheehehe Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 hvala Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>limonca hehehehehe maš al nimaš? ..pismo tole je slabo..napitnine nau neč..... Tu maš limun, pa nehi tečnarit Kuča časti. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 mmmmmmm kje je pa leeeeeeeeeeeeeeeeeeed Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 V mojmu srcu, če neš nehala tečnarit Limun s ledom? Svašta Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 hehehehehehehe Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Limun s ledom......sam za češpljico Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Mickeni, pa zame eno Srebrno penino, dobro ohlajeno...bemu , že 10 min stojim tu pri šanku, ti pa tam kelnarce šlataš.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 A to kar mene zravn vabiš al jo misliš kar sama ruknit? Ekola, srebrna penina........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 seveda te vabim zraven, kak pa zgleda penino sam pit?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Šampanjc je baje afrodiziak ........sam tolk, da te gentlmensko opozorim.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Niukol slišala, jaz ga obožujem in zmer ga pijem, ko sem lačna. Takrat je najboljši. Kdo me to opozarja glede pohote, hehe! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 No, sam tolk, da ti jutr ne bo služil kot izgovor...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, sam tolk, da ti jutr ne bo služil kot izgovor...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Maš jezik do tal od žeje? No, reci, kak te potešim, aiwa.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Maš jezik do tal od žeje? No, reci, kak te potešim, aiwa.... Za uverturo ji lahko citiraš KZ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Maš jezik do tal od žeje? No, reci, kak te potešim, aiwa.... <{POST_SNAPBACK}>Za uverturo ji lahko citiraš KZ Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 KZ Začne se z načelom zakonitosti, kar pomeni...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>KZ Začne se z načelom zakonitosti, kar pomeni...... :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.