Skoči na vsebino

caffe della luna-lunina kavarna

cigancica

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Kaj si pa spet ušpičil? :0:  xrolleyesx

Keti, pejd spat, a prov! x:Dx Prbiu se ga bom kt fuknjen, sprejeu sm mest predstojnika oddelka! :onfire: xsuperx Pa kokr češ, če čš sprejm kr sm ti ponudu, al pa fuki naprej svojga ...sej veš kerga :vragec: x:Dx Zdele sm pjan sam mi jutr nov žou, tak da veš. Zaj pa kokr češ, take it or leave it! :vtz: xmusicx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]
Deli na socialnih omrežjih

Hm, tripl, čestitam, kar se predstojništva tiče. Daj duplega jacka, pijem na to. x:)x :palec: Kar se unga druzga tiče, pa če si pijan, pa dej rajš mal bl na izi.... x;)x x:)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>ja sej zato js pijem CC  :inocent:  kwa bom pa pol?  x:Dx  x:Ix  hehe

Pol boš pa ce ce muha! x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Hm, tripl, čestitam, kar se predstojništva tiče. Daj duplega jacka, pijem na to.  x:)x  :palec: Kar se unga druzga tiče, pa če si pijan, pa dej rajš mal bl na izi.... x;)x  x:)x  :palec:

Nč ga ne zaviri, nej poba pove, kar mu na duši leži.....chick fajt! x:px x:px x:px

<{POST_SNAPBACK}>Keti, pejd spat, a prov! x:Dx Prbiu se ga bom kt fuknjen, sprejeu sm mest predstojnika oddelka! :onfire:  xsuperx  Pa kokr češ, če čš sprejm kr sm ti ponudu, al pa fuki naprej svojga ...sej veš kerga :vragec:  x:Dx  Zdele sm pjan sam mi jutr nov žou, tak da veš. Zaj pa kokr češ, take it or leave it! :vtz:  xmusicx

:eek: triple fajn službica. pa sta vidva se pogovorila?

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>Keti, pejd spat, a prov! x:Dx Prbiu se ga bom kt fuknjen, sprejeu sm mest predstojnika oddelka! :onfire:  xsuperx  Pa kokr češ, če čš sprejm kr sm ti ponudu, al pa fuki naprej svojga ...sej veš kerga :vragec:  x:Dx  Zdele sm pjan sam mi jutr nov žou, tak da veš. Zaj pa kokr češ, take it or leave it! :vtz:  xmusicx

Kakor, da jaz za tvoje pičke ne vem, saj potem vedno prilezeš nazaj, ko imaš dovolj tistih puhloglavih kokoši, ki so samo za fukat dobre, pa še to ne vse. Na Peljašcu pa sem z njim, tako, da veš! Povedala sem ti, da se lahko odločim šele do konca meseca maja, prej ne. Pa tudi ne vem kako se bom odločila. Se slišiva jutri, če boš poklical. Adijo.

Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust.

Hehe, men sta pa fajn, k......Ah, ne bom zdej tu neki pametoval x^x . Držta se, mačkončka, navijam za vaju. x:)x xsrcx :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Kakor, da jaz za tvoje pičke ne vem, saj potem vedno prilezeš nazaj, ko imaš dovolj tistih puhloglavih kokoši, ki so samo za fukat dobre, pa še to ne vse. Na Peljašcu pa sem z njim, tako, da veš! Povedala sem ti, da se lahko odločim šele do konca meseca maja, prej ne. Pa tudi ne vem kako se bom odločila. Se slišiva jutri, če boš poklical. Adijo.

Res je lubica, prov maš, se slišva jutr, k bom vs ponižn pa trezn,dons raj ne! B)

Fuck...evo je že telefon xrolleyesx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...