kokica 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> da se nam spremnu v kej tacga pol A me že v naprej strašiš...... Ali pa se mene bojiš Pa saj nisem tolk grozna. Saj mi boš lakho samo kavico skuhal..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 mi pijemo cjeli dan i noč..... tralalalalalaaa.. pikica fajn s to spomnla mal zapjevat zram.... dej mi flašooooo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 baje ma kafana po novem sobe zgoraj... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A me že v naprej strašiš...... Ali pa se mene bojiš Pa saj nisem tolk grozna. Saj mi boš lakho samo kavico skuhal..... ne, ne, ne, nism to mislil ooh kokii, veš da se ti čist prepustim Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>baje ma kafana po novem sobe zgoraj... Mater se ponavlaš! Še od včer je posvinana od tebe.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še tole spijemo pa gremo........po novo flašo...hik Ekola, kad pijemo ornk, pijmo otmeno ......Jack Daniels Gentlemen ......ti rečem, boljšga skor ni....u zdravlje Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 js bi pa enga pržgau, a ma kdo kšn čik? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Jst pa mlek pijem in piškote not pomakam in vas gledam, pijance! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 kašne sobe? jz nikol nisem do gor prlezla.... kje bi pa men znesl po štengah.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Pikica, nea me šlataj! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Js mam kok češ,hehehehe matr bom krehu jutr! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne, ne, ne, nism to mislil ooh kokii, veš da se ti čist prepustim To je pa lepo slišat. Ti obljubim še eno masažico, če ne boš preveč nacejen. ker to mi pa ni preveč všeč. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Pismu, zdej bi mi en Pall Mall pasal....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pikica, nea me šlataj! To sem te jaz malo požgečkala Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 mene se je pa že mal prjel še eno rundoooooo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pismu, zdej bi mi en Pall Mall pasal....... uuu jaaa check this , hehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>To je pa lepo slišat. Ti obljubim še eno masažico, če ne boš preveč nacejen. ker to mi pa ni preveč všeč. don't worry , mi je več do masaže Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>mene se je pa že mal prjel še eno rundoooooo A to s bla ti, js sm pa mislu, da neki druzga grabm,sam je fajn, a lahk še mal? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Potem pa ti tudi prešaltaj na čajčeka...... A se lahko zdaj še malo zraven tebe sedem, ker ti bodo kolenčka odpadla? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Potem pa ti tudi prešaltaj na čajčeka...... A se lahko zdaj še malo zraven tebe sedem, ker ti bodo kolenčka odpadla? ma ni panike, hehe mam močne noge Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A to s bla ti, js sm pa mislu, da neki druzga grabm,sam je fajn, a lahk še mal? čak tim dala flašo... pa še mal nagn... pa ne mi vse spit... xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma ni panike, hehe mam močne noge kar je res je res... heheheheheee Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 kva zdej,a bomo kej pil a se boste sam šlatal pod mizam? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.