santos 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pismu, zdej bi mi en Pall Mall pasal....... Men pa Kim Super Slim Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma ni panike, hehe mam močne noge Dobro, ti bo že žal, ko boš takole prenašal mojo težo. Jutri ne bo nič fitnesa, pol boš pa mene klel. Bom kar še malo čičala, ko je tak fajn..... x:Ix Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 jz se nč ne šlatam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Hehe, jaz mam pa se dva davidoff slim iz Bosne, a ma kdo vzigalnik tle Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jz se nč ne šlatam kva da ne, še mal viši bi šla pa bi blo jihhhhaaaaaa Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 fajrrrrrrrr Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehe, jaz mam pa se dva davidoff slim iz Bosne, a ma kdo vzigalnik tle For You... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Saj sem vedela, kaj se bo zgodilo. Tip me je pustil na cedilu in jo zbrisal domov......Kaj pa zdaj? Nič, enga šnopčeka pa čajčeka za moje grlo, prosim...... :palec: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Hahaha, čaga se razplamtela O, kokica, to pa od tebe neb pričakoval, pa kr konkretn si me zgrabla, sam nism upal povedat..... Ooo, Pall Mall, ki je led, ki je jack, ki je moja .......pamet? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 hihihi, kaj ste vi fajn druzba Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Hehehehehe,pamet....al kej drudzga? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Srček? Daj še jacka, bi rad mal otopel..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 joooj, Mick, ne no s takimi se tko zalostno slis... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Hehe,da te ne bo jutri preveč glava bolela... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Nič, folk, fajn je blo, jaz vas zapuščam. Nočko!!!!! Še naprej bodite tako fajn..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Srček? Daj še jacka, bi rad mal otopel..... kado, ti al srček? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Alianca, saj nism tk člouk, da bi mi trajno otopel.....sam mal fora rab. Tripl......ne žeži Ah, sm si naredu enga jacka tu zdej, k nben več ne streže.....bemu, pa tak kelnar Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Kva to zdej? mam še eno flašo Jacka kdo bo pa to spiu? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehe,da te ne bo jutri preveč glava bolela... Glava že bali,ti ne veš kak? Kok bo šele jutar! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 jest ostajam z vami.. se kr neki casa po moje. se 300 besed Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 hocem rect... enga Jacka zame, rposim Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Evo, jacka za alianco, pa tripla pa mene.......to sami dupli, joj, k se ga bom usul, že vidm..... Pa ki je, pismo? Ta pamet smotana.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Rabi mal dopusta Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 ...ja, to pa res, zravn mene ji ni lahko Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 se pa splaca, a ne Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.