Ajda- 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Jst bi pa eno sangrio... uno kot v spaniji, v pol litrskem kozarcu... mmmmmmmm Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 evo za wanneso sladoled pa še za koki še ena runda pa za ajdo sangria direkt iz ibize Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Kaj pa me tebi prinesemo? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo za wanneso sladoled pa še za koki še ena runda pa za ajdo sangria direkt iz ibize hvala,sam sem mislila isto kot tebi Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa me tebi prinesemo? ma nč, js sm skromen, bom z masažo čist popolnoma zadovoljen Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma nč, js sm skromen, bom z masažo čist popolnoma zadovoljen Fino. Jaz sem prva..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Fino. Jaz sem prva..... mmmm kako pashe to mi deli heheh Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>mmmm kako pashe to mi deli heheh še malo oljčka,......a ni fino? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Pismu sm zalutau v masažni salon..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Jaaa jst bi tud masazo - poleg sangrie sanjsko Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>mmmm kako pashe to mi deli heheh he he sem mislila da ti masiraš Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 eno kavo, plis ker sem znatran fuulll Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 dobro jutro jaz bi tudi eno kavo da se malo zbudim Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 En kapučin da se zbudim! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Eno kavico v prijetni družbi bi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Aha, z mano , kul , prisedi.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 evo ložim js še moj kakavček zraven bomo kšno rekli Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Kaka prijetna družba, dva fejst fanta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Jst bi pa eno kilo limon prosim, da mi zgine ta nasmešek z obraza! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 evo še eno limonado dobiš zraven, pridi vse povedat na chat... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Limonado zame.... pa si kar sama postrežem... pa se klepetalcem pridružim ... a lahko? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 sej drugič veš, da ni treba spraševat, ti samo pridi...dobrodošla vedno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Z veseljem tudi drugič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 hehe a smo klepetavi al ne evo tlele sem že dal hladit Jacka, za Micka ko pride... predvidevam čez kšno minuto... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Zdajle bi mi pa pasal leden šampanjček (ga obožujem)... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.