Behemoth 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 hehe matr si pokvarjen Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe matr si pokvarjen kdo js? pa od kje vam to.... če vam rečem js sem prav priden fant nč pokvarjen mene ženske izkoriščajo... pol pa še pokvarjeno izpadem... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 mah ne razumeš finte Maš pokvarjene misli kaj bi s tabo punce delale Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Hja mal sanja preveč ane Behy Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 No no! Sanje so pa ja dovoljene! Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Binch, boš en čaj? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 jaz bi pa zdajle.. eno fajn mesanico naravnih sokov.. ananas, pomaranca, limona, pa se kaj.. da se vsedem tjale v kot, dam noge na mizo in se mal relaksiram.. kje je moj najljubsi kelnar??? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Danes ga kr ni..... rough day I guess... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Natakar... račun prosim... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 LOL Thanks. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 RB vodko plosm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Jaz pa se bom skrila v kot.... pa bla tam nekaj časa... Pa kakšen sok bi zraven. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Zdej sm pa ready za kšnga Jacka. Mick, boš ti tud? Sej nimaš gužve, pa prised, da kšno rečeva. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Počak da se me mal prime.... .....pa bom kmal pozabla na vse zadržke... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Pismu je vroče tle ratal....... "Straufenpacht!" bi rekla Marsa.... A loh mal odpreš okno? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 a bo striptiz? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 jaz bi raje samo gledala in pila RB vodko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 (tale Mick je tko zabaven) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pih . Tu maš RB vodko pa samevaj, če rajš .... Pa taka bejba Greva mi2 z ribco plesat drug drugemu...... ma ne, trenutno nisem v elementu za plesat, sem zaspana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 en zelen čaj z mlekom hwala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 se mal prdružim k naši lepotički... en čajček prosim, brez mleka... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 eno črno kavo brez mleka, ko se mi tako spi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 ja, men tud en zelen čaj z mlekom...če je jasminov, bo čist fajn...haj aiwa in behy, a lohk prsedem? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.