El Nino 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, naj da kako rok sceno kako rock sceno... danes bo bolj nežno za lepotičke... zate pa zaigram, kšno hm tako bolj pivsko, k zgleda da nekam kr pil bi... ko sem bil js tvojih let nisem nič pil... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kako rock sceno... danes bo bolj nežno za lepotičke... zate pa zaigram, kšno hm tako bolj pivsko, k zgleda da nekam kr pil bi... ko sem bil js tvojih let nisem nič pil... aha, no potem pa bolj taki rokovski pop Jah pil pa nisis zato ker nisi smel Pa ne sej jaz itaq pijem stalno v družbi staršev in družine tak da ni frke da bi me kje policija preganja kot moje sošolce :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Uh... jst bi ze spet eno sangrio!!... ampak prevec ne smem ... jutri cel dan ucenje...tko da sem kr doma Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Dobro jutro vsem jaz bi eno belo kavo Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Eno dobro sadno kupo bi.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Jaz bi pa eno cocto light . Bom dala napitnino x!x Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tammy 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 mal vode Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 en strup..tak alkostrup....tamochn....k zazhge.....za na zob zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Tlele maš Benzin Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tlele maš Benzin mau si prepozen....(mam zhe viljamouko......no.....mal je zhe manjka )....pa vseen hvala zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 js bi pa kr enga uniona al pa laškega, sploh nima veze Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Izvoli Sealči, meni pa enega Smileta...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Te bom mami zatožla saj pa ve Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Ohja evo en sokec pa upam da kšna lunatka uleti kaj na chat da jo malo pogledam... in se kaj pomenimo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 a mene čakaš? hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 en lavor vode...pa kr name ga ploijte, pol mamo pa lohk wet t-shirt contest??? Ajde, kera si upa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Čak, da dam modrc dol....z modrcem ne vela! Evo....jihaaaaaaa....in odletel je po zraku...mystica, sipaj vodo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Uuuuuf, kok je ledena voda...to bo vse lepo stal! A dava fotke gor? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Prov maš...kr trpteeeeeeeeee! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 jutro,eno belo kavo bi Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 En kapučin, da nem čist mim..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Evo Mick enega zate in enega zame.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Jst bi tud belo kavo Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Zame eno ledeno, nesladkano limonado.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Za zacetek belo kavo, pol pa kr bambus. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.