Ksantipa007 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Evo mene nazaj,sem morala narediti hiter skok pod tuš! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 ....a je dans zvedu? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Ja,dve uri nazaj, po telefonu! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo mene nazaj,sem morala narediti hiter skok pod tuš! Upam, da ne zaradi šoka, tetka Ksantipa! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Hehehehe, kul. Upam, da vseen mal veselje podeli z nami, pa se javi kaj. Če bo vidu do tipk..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Upam, da ne zaradi šoka, tetka Ksantipa! Hehe,ne ne Katrina,malo je soparno tukaj. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Mick a mi zrihtaš eno hladno pivce? plosm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Cool! Si te ne predstavljam kot tetko! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cool! Si te ne predstavljam kot tetko! Zakaj pa ne? Upam,da bo ribica! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Ali Ribak? Triple bi raje fanta, jaz pa punčko! Mogoče bosta imela istočasno rojstni dan? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick a mi zrihtaš eno hladno pivce? plosm Ledeno hladn Zlatorog Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ledeno hladn Zlatorog vredu je thx Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ali Ribak? Triple bi raje fanta, jaz pa punčko! Mogoče bosta imela istočasno rojstni dan? O,to bo šele party! Jaz bi tudi raje deklico,kako bo to lepa ribica,jaz jo bom pa še malo porednosti priučila! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Samo ne prehitro Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Samo ne prehitro Ne počasi in vztrajno. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Hehe,Triple te bo zadavil, če jih boš packarije učila! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehe,Triple te bo zadavil, če jih boš packarije učila! Oh,saj jaz sem čisto pridna drugače. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 kk fajn... če boste kdaj na Obali in si bosta zaželela miru(ko bo dete rojeno) vidva samo javita...z veseljem se bomo družili z vašo korenjakinjo-vašim korenjakom...moja hčerka pa je za garancijo, da bo njemu-njej lepo Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oh,saj jaz sem čisto pridna drugače. Med spanjem, misliš? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kk fajn... če boste kdaj na Obali in si bosta zaželela miru(ko bo dete rojeno) vidva samo javita...z veseljem se bomo družili z vašo korenjakinjo-vašim korenjakom...moja hčerka pa je za garancijo, da bo njemu-njej lepo O,hvala Julijana, res lepo od tebe! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Med spanjem, misliš? Takrat še najmanj! (a ti je omenil,da mislim ginekologa v zadrego spravit? ) Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 S podpisom na zanimivem mestu? Ja, vem! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Za zacetek belo kavo, pol pa kr bambus. hehe ja bambus pa una lustna terasica naša kranjska Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Katrina, čestitke!!! ........wiiiiiiiiibiiiiiiiiiiicoooooooooo!!!!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Ja,s podpisom na zanimivem mestu. (ampak pravkar mi je na misel prišlo še nekaj,nek drug podpis) Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.