seal 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 evo k sm pridno zalival za vsako šopek Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 he he,hvala Kokica je že šla spančkat,jaz pa te tudi počasi zapuščam Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>he he,hvala Kokica je že šla spančkat,jaz pa te tudi počasi zapuščam my pleashure ja lepo spančkite Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 zdejle bi pa najrajš en zeleni čaj po možnosti vanilija Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Waiter, bring me water.... zravne pa se kaj mocnega.... bi se prleglo v taki moski druzbi kt mam zdej.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 dobro jutro vsem eno kavo bi Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 jz pa en čaj Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Eno veeeliiiko podaljšano kavo .......s cimetom.........pa en pall mall ......da nem dol pal mal Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Tudi jaz eno podaljšano kavo, da me urnk zbudi...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 jaz prebrala Sealov predlog, pa zdej čist preč... ..dajte mi nekaj, da se umirim... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz prebrala Sealov predlog, pa zdej čist preč... ..dajte mi nekaj, da se umirim... Astra Za tebe posebej enga kratkega.....Je bolje? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 ne, še slabše... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Potem ti pa ni pomoči..... Jaz bi pa še eno kavico, prosim! Nekako ne pridem k sebi Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Evo, kafe s cimetom, pa še dve močni kofici za dami... čikov pa ne dam tuki je lokal za nekadilce, mickeni...me ne zanima, pejt v saloon! Jst pijem pa vodo z okusom rdeče pomaranče...česa vse si ne zmislijo?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Pih, mam občutek, da ve bi pa tud tu povlekle, če bi blo možno...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Vejšde bi, sam ne čika Dons pa že navsezgodi svinjaš....priden! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Kavico zame prosim. Mick... o kakem vlečenju to ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Evo, še za mojo prjatlco sanjalko eno dobro kavico...pol pa šibam.... Mick, razlož dami zadeve...jst morm letet...pa bod uvideven...niso vse tok razumevajoče glede tvojih svinarij kt jest! Lupčeka vsem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, še za mojo prjatlco sanjalko eno dobro kavico...pol pa šibam.... Hvalaaaaaaaaa Pikica... ... super je..... Mick ?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 No, sm mislu, da same poznate svoje (in naše ) želje..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, sm mislu, da same poznate svoje (in naše ) želje..... skoraj brez besed Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 S polnimi usti je tko al tko težk govorit...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Grem jst zdej s polnimi usti mal službeno po mestu bluzit....fa fa( to je pa tko, če maš polna usta in hočeš rečt pa pa... ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 jaz bi pa eno limonado Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.