seal 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 js bi tud ljimonad, evo wanesa za oba Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 ooooo hvala Seal,ma kako si ti prijazen Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 aneda Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Grem jaz pogledat če imajo kakšno tortico,a boš ti tudi eno Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 ja veš da bom, sm zelo sladkosned poglej če majo saharco Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Uh zdjle bi pa en bambus Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 hm, eno bloody mary Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Dobro jutro vsem.Eno belo kavo bi Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 A je kdo tu? Eno kavico bi , če ne bom kar pod mizo zaspala.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Ah jz že 2 ure fehtam, pa še nč ni od mojga Guinnessa....... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Grem kar sama po kavo ... Tina kaj boš ti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Limonado zame, prosim. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Wanesa, kje si, da ti časim pijačo? Kaj piješ? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Evo me Kokica.Hm kaj bi danes pile'A si za jack kolo Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo me Kokica.Hm kaj bi danes pile'A si za jack kolo Jaz tudi, evo dva komada iznenada. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 o super, naslednjo častim pa jaz Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 lej jih bejbe k ulivajo jz dons ne... mam jutr en razgovor... jutr pa pridem... pa jz častim Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Ah no,enega pa lahko spiješ Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Jaz tud, jaz tud....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Evo še ena runda Kokica Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Wanesa, katera pelje domov danes?Se je treba vnaprej zmenit.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 po moje bo kr taxi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 potem pa še kar eno rundo...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 mah saj ni važno,saj vozi se itak u sede Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Wanesi, še eno rundo za naju? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.