Ajda- 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 1 liter sveže limonade alkohol mi sploh ne prija danes Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Evo Ajda izvoli limonadko Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Meni pa še en Bandidos Ice.....Mal mi paše tole danes,nevarna stvar....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Evo Kokica zate bandidos,zame pa še en bambus Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Eno butelko traminca .......pa dva kozarca......morm tu eno mal napit..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 kokica a si za še eno rundo Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 vedno Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 ok čin Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 čin Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 kaj imamo živo muziko Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 ja, ja, ..... končno so zrihtali en dober bend.... Ej, Wanesa, lahko pa midve malo zapojeva.... Samo, potem bodo pa vsi pobegnili Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Ja sigurno res raje ne Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 x:Dx Potem pa raje še eno rundo za naju........... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 A jst pa sm luft al kva? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Ma ne, sam si kriv,če si se pa z uno flašo Traminca v kot zavleku....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Hehehe, pa prid še ti v kot .......v troje zna bil zlo zanimiv...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 aja zdaj boš pa še njo odvleku,jaz pa naj bom sama pol tukaj Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Ajd, Wanesa greva obe.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 ma ne grem Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Pol pa jaz tudi ne, dajva raje še enega Bandidosa Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 hehehe,prpice....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.