wanesa 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 zakaj Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 prpe? Pa pridi ti k nama...Ti že pokaževa.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Morm bi plidn, tak da, če pridem pol.....prideva ......in če prideva, pa mogoč ne bom rabu bit plidn.....no, a prideva? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Pridita.....................Ampak biti plidna,...ajs to, prste k sebi......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Pih, to jih že zdej k sva sama nimava, kaj šele, če se vama pridruživa...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Nič se ne bojiva, ne Wanesa? Še hujše sva spravili v red..............kar pridita Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 seveda Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Hehehehe......ne želta si, da prideva.......ker pol si bosta stalno želeli..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Ne si laskat prevečččč,.......ampak vseeno pridita.....ali si pa morda vidva ne upata Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Mi2 čakava na vaju, v kotu...... Pa prnesta še kakšno buteljko s seboj...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Ja,ja....saj sva vedeli, da sta vidva šlevi....si ne upata prestavit s tistega kota,ne?????Buteljko bova pa kar lepo midve v najinem koteku spraznili....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Heh, smotka, mi2 nimava časa bluzit al b al neb .......tak da, ko bosta za, se sam le pridružta...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Vidva kar bluzita tam...., medve sva pa tako in tako ena drugi dovolj....a ne???? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Mi2 tud ........se pa ne branva kdaj pa kdaj dobre družbe.........če to sta? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Dobro jutro eno kavo bi Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Ena kava z zakasnitvijo Pismo, ob kakih urah se vstajate v nedeljo, folk, a nimate ponoč kaj delat? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 jst bi tud eno veliko belo kavo... sem sele 2 uri pokonci... ampak mi je fajn tkole cist na easy nedelja Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Ni blema......ob tej uri ....ena velika bela kava...special za Ajdo v čist na easy nedelji.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 uuuuu the best pa cist počasi jo bom spila ker danes se mi pa res nikamor ne mudi hvala Mick Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Bom danes začela tam kjer sem včeraj končala....En bandidos ICE prosim..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 kokica se ti pridružim Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Wanesa, kje hodiš? Jaz pijem že drugo rundo, evo še en Bandidos zate...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Mah se malo zgubljam Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Pazi le, da se mi popolnoma ne izgubiš Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Sploh nebi blo nič čudnega,če bi se Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.