kokica 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Kokica še eno Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 DA, to sem čakala, da ne bo izgledalo, da vedno jaz dam prva pobudo za novo rundo...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 evo izvoli bandidos ICE Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Hvala, res mi paše......kriza-zopet bo treba poklicat taxi..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 ah pa ne še no Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz sem pa nameravala zvečer pridet na jagode mam češnje Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 O, Niniči čer....Jaz bi tudi češnje s tabo zobala..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 še boljše kot jagode Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 hm... glej ti njega Kokica,pride,pove da ima češnje,pol ga pa ni Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Tako ti je to, rep med noge pa kida na levo. verjetno se kar sam baše z njimi Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 ja sigurno Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Mu bova že vrnili...jaz sem našla tamle eno sočno lubenico.Nama jo zdajle narežem in jo pomlativa.... Ninči pa kar naj ima svoje češnje...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 he he mmmmmm lubenica Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Izvoli, narezana in fino ohlajena.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 mljask, češnje sem se ji včeraj pošteno najedla... pa bi še. Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Pa jih ne boš, ker je Ninči vse sam pomlatil..... .Izvoli pa lubenico Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 kokica takole si mislila Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Ja, Wanesa , daj hitro nareži, da še tole pojemo..... potem pa lulat pa spat...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Evo Kokica,Ajda še za vsako en kos Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 mmmmmmmmm, kako pa tole paše...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 u najlepša hvala lubenica mmmmmmmm Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 dons se pa tud kave ne bi branla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 o Aiwa dobro jutro Jaz bi tudi eno kavo Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.