Behemoth 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>behemudo ti samo naliiiij, samo da ne boš nasekan preveč pa sej si prlek iii hvala pa nebom, saj znam s pijačo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 dvojnega jacka bom pa 0,5 cole Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 eno waneso bom, pa z ledom k čene je prevroča Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 ni več,zmanjkalo Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}><{POST_SNAPBACK}>Ma, kaj ste se zdaj nalimali na njo (Wanesa ne zameri mi)....jaz sem pa luft,ne?????? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 babnce Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Aiwek: Jaz bi pa en ledeni čaj.......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Ice tea for chikenwoman ...mah, jst pa se dans palim na sok iz svežih oranž....mmmmm.....še pol litra, prosm.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Jaz bi pa eno dobro sadno kupo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Prid k men, pa dobiš še kaj več...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Hm,eni delamo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Hm, eni pa bi .....nekaj delali...... Mam eno fajn idejo namest sadne kupe, manj dela pa to.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Npr.? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 ...ti rajš na uhico pršepnem Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Jst bi pa...eh, nč nom... :xx!: žejna pa sm mal... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 sok, ledeni plosim Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 A še bi pil? Si pa res ornk pospravljal, da te tok žeja matra...sem ti kar sod prinesla...notri je pa kar ti srce poželi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 brp Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>brp Kok si smešna....jst bi se ga pa napila dons od tuge...al pa kaj pa vem...tečna sm...sej sm že enga nazjala prej. Briga me. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 a maš menstro? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 JA! Is that supposed to be funny? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 ja hahahahaha šori Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Bandidos Ice zame.....joj, mi je tolk dober Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 men tud... mnjamamamaaaaa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Končno se mi je ena pridružila......imam vsaj razlog za novo rundo...izvoli Aiwek...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.