cosma 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 A zdej si upaš rečt, da smo me tastare same tečke al kwa? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Cosma, daj povej, v katerem lokalu te je pa natakar upal vprašat:"Kaj želiš stara tečka?" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pih, tu je roknrol lokal, ne neka finoča za ovenele dame..... Mene itaq ni več tu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 hehe kaj pa groove coverage pri vam špila al pa kaki global dejays Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 A kak nastop v živo bomo zrihtal Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 ja 5rca, dej pejdi gor na oder Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Hehe veš kak bo fajn, glej moj podpis Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Hehe ej enkrat ko se pripravim lahko, bom nekoga prosila da s kitarco mal spremlja, bo full unplugged varianta....whoooppa Pol se pa opogumijo še drugi pa imamo "Saturday night live" v Caffee Della Luna žur do jutranjih ur Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 hihihi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Ja če si metalka, valda da te ne zanima da butast, fukjene, zajebani do konca pa še grd povrh monobravski fredy Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 pogrešam mojo bejbi predolg časa je že nisem videl... natakar prnes kaj močnega... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>pogrešam mojo bejbi predolg časa je že nisem videl... natakar prnes kaj močnega...Dejva mi2 Guinnessa ruknt... mal utopit žalost..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 ne js sem razmišljal o Jacku... dons me bo treba odnest... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Natakar še enega za v Guiness družbo!Aja pa čedni dečko....vrzi še "Anybody seen my baby" od Rollingov gor hvava Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne js sem razmišljal o Jacku... dons me bo treba odnest...Pol pa Jack.. dvojnega Jacka za Ninota!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Tina tebi pa js častim k berem da si čist škorpijonska... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tina tebi pa js častim k berem da si čist škorpijonska...Hitr enga ginesa! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 ahja... kako kaj? baby let me take of my hat.... real slow.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cosma, daj povej, v katerem lokalu te je pa natakar upal vprašat:"Kaj želiš stara tečka?" V nekem cafe Della Luna al kwa že, nek stari oveneli roker streže <{POST_SNAPBACK}>Pih, tu je roknrol lokal, ne neka finoča za ovenele dame..... Še stožilo se ti bo po nas, ko ne boš mogel več v štric z omladinkam. Sploh mam pa zdej neko hudo kremo, pa vsak dan mlajša zgledam. Če pa ti praviš ravno obratno, grem pa tole nazaj reklamirat, k je pa tu mač denerov za nč učinka. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 cosma prid še ti... kaj boš? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Ninos, jaz bi en kozarec dobrega rdečega vinčka p.s. Mickeni uči se od mlajših Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ninos, jaz bi en kozarec dobrega rdečega vinčka p.s. Mickeni uči se od mlajših Sem ti rekla, da tamladi znajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Kar si rekla, si rekla Zdej se bo pa mickeni spet na naju spravljal, da težive Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 kr nej pride mick... ga že čaka njegov Jack tamle na sred mize pa stolček mu lepo zglancamo Mick kje si? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.