wanesa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 ti,a misliš da je nalezljiv tale lenoritis Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 upam, da ne... k mam eno hudo obliko Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 ja saj zato,da se ne nalezem ne Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 mogoče so pa kšne tabletke proti lenoritisu... men se zdi da ene pomagajo... sam jz si ne upam vzet Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 ma ne,ne tablete pa raje pusti Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 itaq.... lahk lenoritis za zmeri zgubim Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 dajva raje še kaj spit,tablete pa pozabi Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 ewo dva icea Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 bravo aiwek,ti že veš kaj je dobro Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 a sevede.... čak jz bi še kej za zram... en malibu... da se posladkava... za vsako enga Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 ma jaz ti mojega kar odstopim ne maram :xx!: :xx!: Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 a boš tekilo? viski? sadjevc? borovničke? neki morš še zram... sam eno stvar pit je dolgčas.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 borovničke Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 kein problem.... mamo take fajn domače Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 reeeeeees,pol pa kar dvojne Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 ewo že točm... ups trojne bojo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 ah nič hudeg, saj sem itak tako al tako že Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 eh pol sploh opazla nauš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 ma kje pa Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Jaz pa danes pijem samo ledeno mrzlo limonado brez vseh dodatkov Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 jaz pa eno jack kolo Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 še eno limonado zame Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 evo za vaju limonadko,zame pa jack kolo.Jah vidve sta včeraj,jaz bom pa danes Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Hvala,paše tale detoksikacija Res je morebiti bilo malo preveč Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 a je dovolj ledu Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.