Skoči na vsebino

caffe della luna-lunina kavarna

cigancica

Recommended Posts

Ekola, porcija sladoleda-vroče višnje za koklco x;)x , pa še seb eno vlko porcijo sladoleda, mmmmm, mi paše sladko, k sem se glih zbudu x:)x , pa še neki sladkega bi..... x:px xsrcx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Mal me zmedeš k ne poveš kaj si želiš, tko da........zjasn se, ne. x;)x x:Xx x:)x

Evo, pa še jack za wanesso x;)x , sam da te ne bomo pol nosli damu..... :vragec: x:Dx

K. Čapek

Ojla koklca x:)x x;)x Mah, sm šeu spat k sem pršu domov, sem ponoč spal sam dobri dve urci, pol pa so me še pošteno masiral na jobu (pa ne tko k bi želel x;)x x:Dx ). A češ še kaj spit? x;)x

Wanessa........na, te pa dej rukni še enga duplega jacka x:px , saj maš avto..... :vragec: xcivx x:Dx

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Ojla koklca  x:)x  x;)x Mah, sm šeu spat k sem pršu domov, sem ponoč spal sam dobri dve urci, pol pa so me še pošteno masiral na jobu (pa ne tko k bi želel x;)x  x:Dx ). A češ še kaj spit?  x;)x

Lej ga ponočnjaka.....Takole ti, ja saj,.....treba žurat....jaz tudi včeraj šla spat šele okrog enih, smo bili tudi na enem tak finem privat party-u......full užival...

Masaža v službi? Ja, nič kaj prijetno, sploh,če tolče po glavi x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x;)x

No, če že ponujaš, mi pa natoči en kozarček iz tistele steklenice tam.....pa en ledek noter rukni..... xDDx :palec:

Smisel življenja je največja sreča

Ja, je.ala jih masaža.... xcivx x:Dx

Evo, sm meu tam pod šankom še eno posebno flaško x:px ,evo, kozarc sladkega refoška zate x;)x , k ti glih tud sladko paše....pa po sladoledu bo bl pasal ta. x;)x

K. Čapek

Koklca  x:)x , sam da paše..... :palec:  x:o)x

No, ko si že ravno razpoložen.....bi pa jaz zdaj še ,emmmm,počak, da si namislim......Ne bom preveč zahtevna :o|o: ........Koktail po tvoji izbiri, ....sam pazi, da bo res nekaj posebnega x:o)x x:o)x xDDx

Smisel življenja je največja sreča

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...