Mick 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Včasih tista pikica odločilnega pomena. Aha, masaža, kul, pismo, ta mesec še zdržim, pol pa si privoščim vse to in še več.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Včasih tista pikica odločilnega pomena. Aha, masaža, kul, pismo, ta mesec še zdržim, pol pa si privoščim vse to in še več.... Saj vem, to ti je poklicna deformacija Ej, ta mesec še,potem si bova pa res zaslužila Na to se pa pije, ajd, še vsak en drink, potem pa Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Sm torej poklicni pi(č)kolovec? Ajd, brez č pa res pogosto..... Ja, sm si eno ledeno kavo prvošču, treba spet ena jack pavza, k ta Lent zna bit nevaren..... Komi čakam, res....... Treba mi relax, nujn. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 taku... zdej pa najprej en čaj.... pol pa začnem migat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 eno kavo bi Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Jaz tudi, duplo kavo, navadno črno in grenko seveda...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Heheh, zgleda, da sm spet honorarc tu, sam blem je, da je tud plačilo sam virtualno.... Evo, čaj za aiwo ...zdej pa migaj , kava za "grešno" wanesso in dupla črna grenka za koklco. No, jst bom pa.......hm.....kaj pa vem, ajd, deci refoška Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 ooooooo Mick,kako prijazno od tebe super kavica Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Sm se prav grešno potrudu, da mi je ratal-a...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 ma si pa priden Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Tud včasih , izjemoma ..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 jaz bi tudi deci refoška, ma če me že glava boli, naj ima vsaj vzrok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Jst sem pa v razpoloženju za en cuba libre Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> in dupla črna grenka za koklco. No, O, Mickeni, sem bila malo odsotna, pa vidim, da ste mi pustili kavico.....je že ledeno hladna,......mmmmm, baje, da si potem lepši....uuu,kuko bom jaz lepaaaaa Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 nekaj za pozabit... pa nekaj za bolecine... pa nekaj prot utrujenosti... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Ninči ti samo povej kaj,pa dobiš Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>nekaj za pozabit... pa nekaj za bolecine... pa nekaj prot utrujenosti... s kladvom po glavipozabu bosh definitivno, bolel bo tut...utrujenost bo pa z bolechino kuj minla zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 aakhutovo verzijo hehehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 sej che sm chist odktit....bi raj micka pochu s kladvomampak....no nej ti bo:....NA!...P U F zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 jaz bi pa en bambus Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 jaz pa bi en fini koktailček Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> sej che sm chist odktit....bi raj micka pochu s kladvomampak....no nej ti bo:....NA!...P U F zlomk Heh, pol bi vsaj bil počen Lepo, da si včasih tud odkrit. Enga jack kolo bom ......se je te petek. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Heh, pol bi vsaj bil počen Lepo, da si včasih tud odkrit. Enga jack kolo bom ......se je te petek. tis ochitno zhe od rohstva pochenJACK KOLO????mislsh ROG KOLO butec zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Ej,kako sta pa vidva duhovita....... Mickeni, daj ti nam raje drink prines in daj možgančke na pašo..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej,kako sta pa vidva duhovita....... Mickeni, daj ti nam raje drink prines in daj možgančke na pašo..... njaprej jih mora najt...mozhgane zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.