ribica Katja 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Evo, dvojni Jack zate, dvojni zame......... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tak je, k se zravn Micka ne vsedeš.... in kaj mi boš ti lepega povedal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Ehhh..... ni blema Electra, ti kr prised, bomo že neki.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dans več nč, k nerad nastopam iz drugega plana..... potem pa grem , čaw Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 sem vidla, da ste zjutraj Guinnessa.. Bi jaz tud enga zdaj, pred spanjem.. pa ce lahk, ne iz piksne... Cheers! Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 ah...prov en Chivas bi se mi prilegel.... pa en dobr komad....girl from Ipaema naprimer..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 ja Mickeni....če je pa treba tooook časa čakat na tebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 aja... nis flaše najdu...sori ...vidm da sem jo jaz taprva odprla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo enga Giunessa brez piksne .......tebe alianca še postrežem pa grem......tak nekak nism več preveč priljubljen tu, bo šefica mogla razmislit o zamenjavi, se mi zdi.... Hvala Ne se menjat, no!! Jaz sam zarad tko fajn kelnarja skoz tle visim... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 ja dej se ti s sefico zmen, da se kaksno studentko najame.. izmene pa to... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Aliana, čin čin! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 cin, cin Katja! Mick, dej no, na hitr, za 5 minutk se vsed zraven.. pol te pa lahk jaz domov zapeljem... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 hmm... k teb... pa me lahk se na kavico povabis... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 a kr ven me boš vrgu... pa glih prvi šluk sem nardila?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Ma ti kr ostan.. so kljuci tam na sanku, pa zaklen za sabo.. ga jaz odpeljem zdaj nocko Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 ahhh....zdej pa self-servic?.... kt doma ....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 svoje čase so tipi kelnerce domov vozil..... kaj vse ni prenesla emancipacija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Kaj te kurc, če je tričetrt na šest zjutraj!. Mick, en pir prosim Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 jz bi pa en aspirin.... mah ne... dej kr pir... klin se s klinom zbija al kako že.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 jutri je plača daj tu rundo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 o kewl!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 jaz pa eno kofe, še sem zmer ves mujckast Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 en earl grey...pa u taveliki šalci, prosim... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 extra strong.... za mojga mujceka.... da ga preženemo za par urc... hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 ja, punce, sej lahk ustanovimo klub.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.