Mick 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>o mnikec a maš res mickenga kokr te zajebavajo berem se morva midva dobit boš prec velikga meu da jih boš mal zatru tele gobcače tlele ha ha Jesssss Končno. Pa sm le dočakal. To verjetn kaka naravna tehnika večanja? Dej hiter gsm številko Mislim, halooooo, zdej ste ga pa najebal-e....... Hiter enga jacka, k sm tko vznemirjen..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Hiter enga jacka, k sm tko vznemirjen..... Pomir se,no.....saj ti bo še prišlo (do živga) Izvoli jacka zate..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 ...jaaaaa, to mi delaj ....mi že prihaja Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Mickeni.....,si že končal..... za danes Jaz pa še en kozarček pred spanjem..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <Trojn kafe z velik cukra, nism nč spau, bo kriza dons! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>he he ninči,kaj ti prinesem,povej Eno flaško Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eno flaško ha točno to bi... soli mi zmankuje... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 jaz bi pa ledeno kavo Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 Jst sm pa zdele enga ježka od Hvastje pojedla....matr, majo dobre...zdej grem pa počas v štacuno, pol pa na fitnes, pol pa k amber...jupiiiiiiiiii.... Aja, kaj bom pila? Enga sokca. Dobrga. Naravni pomarančni juice, prosim. ........ . . .. . . . . . Eh, ga grem sama iskat! Na, wanesa, še teb ledeno kavico....uživi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 hvala pikica,ful je dobra Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 jst bi tud eno ledeno kavo v bistvu Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 čer en ledeno mrzel bandidos bi Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volkec 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Hmmm se sprehodil mimo in tudi sam iz firbca vstopil pa da sprobam kako kavo imajo tu. Skratka eno kavico z mlekom prosim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 eno belo kavo zame in izvoli volkec še ti eno kavico z mlekom Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 A to še obratuje? No, liter soka, liter stocka za mene Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 kaj pa stock cola a bo uredu? Jst bom tud eno Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 grem raj u tifanija na slammer party zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 uh slammer... hmm zdej sm se spomnla da morm še spakirat grem na delo Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Ledeno limonado zame...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 nau nch s slammerji....metelkova out of order zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 nekaj ledeno mrzlega bi Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Neki za zadnjega k se stoji pokonci, in se bojuje z mlini na veter... pa make it warm... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 20. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 20. julij 2005 helooooou kaj pijete,chastim....aakhut prit muziko nashtelat,ne vem kdo tle spushcha to summer komercjalo,bemu sem lepo povedala ,da je komercjala prepovedana v mojem lokalu.dej aakhut zrihti musko ,prosim,pa nabij unga d.j. od k**ca dol,ker krshi pravila... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 ananasov sok, mijami Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 en bandidos zame Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.