kokica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Wanesa čer, eto, zate eden in zame eden Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 eno ledeno limonado bi Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 jst bi pa kr čaja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 eno kavo zame Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 danes pa hladno limonado..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 en red bull preden grem delat, da me zbudi.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 eno ledeno kavo zame Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Kavo brez vsega pa kozarc vode...pr sosednji mizi pa nafehti še en čik zame... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 hehe js bi nekaj toplega... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 jest gre pa zdej na kafe... zelim vam lep vikend el nino dej poglej karte zame pliz Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Dost kofetov za danes, bom kr eno hladno rum-colo. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 jaz pa en bambus danes Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Burek so smeso Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 23. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Daj sol sem.... x!x ...če že morm zdej burek delat meeeni tudi burek...sa s sira Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 u Mick, Jacka maš, daj sem... i'm in dire need.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 eno jack kolo bi danes Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 Mmm a ima kdo kaj za spit? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 sharka še nisem probal Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 uh ja rum kola to bi pa tud jst Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>uh ja rum kola to bi pa tud jst pa še jaz eno Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 nekaj ledenegaaaaa Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 top gun s kocko mraza Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 Ti rukni notri kar skalo mraza...... Kaj pa ti piješ? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa ti piješ? kar ti strežeš Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kar ti strežeš Ej,Ninči....kje hodiš? Posebej zate en hladen koktail....Bo vredu? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.