wanesa 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aajaaaaaaaaaaaaaaaaaa ............. Evo....Southern Confort sa šveps i puno leda..... Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Kaj zdaj družba, pijete kaj ali kar tako mal visite tu...... hm, sploh kdo tukaj Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Nč ne visimo tukaj, visijo slikce na zidovih hehe hm pijemo pa kar želiš... a boš kaj plemenitega? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Za en dan sem naredila predah od vseh kafičev. Sem prišla, da vas pozdravim.PAPA Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 CITAT (El Nino @ 3. Aug 2005 ob 17:13[snapback) hm pijemo pa kar želiš... a boš kaj plemenitega?Jaz bom kar eno limonadko popila ....Pa ti, eno pivo morda? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Dobila vabilo ....in čakam na mrzlo pivičko Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Trojnga jegra, me želodc boli! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Jaz bi pa eno jack kolo Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tu maš raj en dupli pelinkovec ........ Fej :xx!: sej nočm jelene klicat, sam de me neha bolt! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz bi pa eno jack kolo Wanesa je na ikonci tvoja prelestna lepota? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdravila tud nimajo okusa po čokoladi, ne ......spij!!! Če mislš ti moj bruh brisat, kr! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 tenks Mick,pa na zdravje, Pa tebi tudi tripl,vidim da se boš s pelinkovcem mučil Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če mislš ti moj bruh brisat, kr! Bratec,pobož pa ,bo bolj pomagalo kot vsak pelinkovec! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bratec,pobož pa ,bo bolj pomagalo kot vsak pelinkovec! A veš de mi že mal pomaga! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Eeeeee ....temu pa ne morm ugovarjat. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Kaj zdej mickeni? Kje je moj pirček? Če misliš, da je bila tista H2O dost se mal motiš........ x:Dx Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 hmmm, ja, no bom kr en martini bianco Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Bandidos zame...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 toplo mleko, da bom lažje zaspal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2005 dooobro jutro!~ kofe ,prosim...pravzaprav si ga kr sama nardim in grem na teraso v miru spit... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 en gin tonik zame prosim Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 Jaz tudi gin tonik.......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 eno sangrio, prosim..mam vlko družbo s sabo.. dosti misli pač nosim zraun.. lahko pa še kdo prisede.. ajdek Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Sem prišla v tole našo kavarno mal prah omest, ko vidim, da že dolgo ni bilo nikogar tu ...... Ja, pa nekaj bom popila .............. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 AAAAA, kdo sploh streže tukaj? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.