santos 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>AAAAA, kdo sploh streže tukaj? Očitno so vsi na dopustu... Lahko jaz postrežem dva čajčka (veseljak) za oba, ker jaz počasi se bom spokal v horizontalo ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 O, hvala Santi......Bi se meni tudi prilegel en čajček.....ampak zelenega bi, če lahko..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 ....morgen.... ...prosim eno doooolgo s smetano.....naj me čaka, ko pridem iz saloona xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 mmm..po dobrem kosilu ..bi se mi prilegla kavica s smetano.... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Ena kavica s smetano zate, zame pa kar črna in grenka....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 toplo mleko z medom za lažji spanec x!x x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Evo ti toplo mleko z medom. naj ti tekne Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 gin tonik prosim Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 eno bistro studenčnico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 eno dolgo s smetano Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 nič ne bom pil.......sem prišel samo na klepet pan ikogar ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>nič ne bom pil.......sem prišel samo na klepet pan ikogar ni ....si se naklepetal? eno dooolgo s smetano.... Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>....si se naklepetal? ne nisem........ni bilo nikogar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 evo, te častim en čvek ....natakar! xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 u hvala hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 ....en dvojni CC... ...ne me tko gledat xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 ...talele naša kofetarna je spet prazna..... ....bom pa eno kofe v najboljši družbi ......sama s seboj.... xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 en kofe..........prosim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 eno vazo bi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 eno cedevito - žejna sm Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 čer eno jack kolo bi,prosim Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 o wanesa ponovno pozdravljena eno kero kol pjačko na mene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>čer eno jack kolo bi,prosim js tud, make double! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 evo me back učenik jack kola za vse tri preden grem spančkat Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 ja pa še jst eno jack kolo Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.