Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oprosti, sem se zadrzala mal v crni A na koroškem al v lukni?? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 hehe ti bom dala na koroski :xx!: v lukni. no ja ceprav bi bla rajs na koroskem k pa v lukni Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe ti bom dala na koroski :xx!: v lukni. no ja ceprav bi bla rajs na koroskem k pa v lukni Verjamem! Dejva nazdravt na to!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Verjamem! Dejva nazdravt na to!! na kaj ze?! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>na kaj ze?! Ja da boš kmal v Črni kej!!! (na Koroškem!) Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja da boš kmal v Črni kej!!! (na Koroškem!) aja toooooooo! ja na to pa gremo hitr vsi nazdravlat ja Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja toooooooo! ja na to pa gremo hitr vsi nazdravlat ja Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 ojla zdej sem pa ze tukej iz saloona na eno pijaco. Hmm kaj pa naj danes? Amm 2dl gostega soka in deci vode prosim pa brez mraza, hvala Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ojla zdej sem pa ze tukej iz saloona na eno pijaco. Hmm kaj pa naj danes? Amm 2dl gostega soka in deci vode prosim pa brez mraza, hvalamraza... lol! aja, men isto, prosim, pa s slamco! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 ne vem zakaj sva danes samo midve na pijaci? a ni od ostalih na LF noben zejen? Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne vem zakaj sva danes samo midve na pijaci? a ni od ostalih na LF noben zejen?Ej ne vem... al jim pa lokacija ne ustreza... ne vem.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 hja mozn, sej jest bi sla tud rajs nekam tko za res Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hja mozn, sej jest bi sla tud rajs nekam tko za res ja pa če nimaš dolarjev noooo..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 en čajček za lahko noč Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 aja sej res se dobr da je jutr pondelk da bom lah menjala pol greva pa lahko na enega kofetka al pa kej Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja sej res se dobr da je jutr pondelk da bom lah menjala pol greva pa lahko na enega kofetka al pa kej A na tvojmu koncu al na mojmu? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>A na tvojmu koncu al na mojmu? na mojmu?! peezda na tvojmu bi blo bl pametn ane ja no ne vem oj ajda- najbols da si sivko narocis Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>na mojmu?! peezda na tvojmu bi blo bl pametn ane ja no ne vem Ja odloč se, men je vseen.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 jutro! men eno orng fajn kavo z mlekcom pa cajtnge, prosm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 men tud men tud čak kr prisedem kere cajtnge pa maš? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Liu, kva boš ti? Jz bom eno belo kavo brez pene, pa kozarec vode.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 jest bom pa kavo z mlekom in 3dl vode prosim Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jest bom pa kavo z mlekom in 3dl vode prosimAja, da nau men prnesu vodo z mrazom, k ne rabm tistga not! :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aja, da nau men prnesu vodo z mrazom, k ne rabm tistga not! :xx!:evo sej vejo da je zunej mraz in da ni potrebno se dodatnega mraza v vodo metat Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo sej vejo da je zunej mraz in da ni potrebno se dodatnega mraza v vodo metat Ja, kr spomn se včeri! Jz sm mela mraz noter! :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.