5rca 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Voham prihajat zimo, to me vedno spomne na marec zatorej...en Breezer prosim Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 pivičku zame pa za tinčiku Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> pivičku zame pa za tinčikucheers!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 jihaaa bejbi sej se bova mogle en dan tko res dobit za žurat... sam trenutno mam zasedene vikende Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jihaaa bejbi sej se bova mogle en dan tko res dobit za žurat... sam trenutno mam zasedene vikende hmmmmm..... I know!!! Tud na to pijva!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 ourajti sam da je razlog... čeprav je ta dober Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ourajti sam da je razlog... čeprav je ta dober ODLIČEN razlog! Sicer ga pa mi2 vedno najdeva! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 to je res ja sam da je Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 hm nč naredu sem fiziko na to se pije Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm nč naredu sem fiziko na to se pije čestitam! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Jupi, priden, ninč. Zdej mi lohk pa en vroč čaj nardiš, k me svinjsko zebe. Brrrrrrrr :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Cestitam, eno rundo za vse prisotne prosim! Amm jaz bi pa kavo z mlekom in za harmony. Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 no ene par rund za vse prisotne zdej k je že skor večer se lahk začne hihi no pa en čaj za pikico k jo zebe... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Grem po vodo... sm dons bolj mal pila.... not good! Cheers Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 eno pivo prosim..ali dva Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Ooo Surya, a si ti še kr kle?? Jz pa čakam Liu pa Misoni, pa nobene od nikjer........ A lahk eno belo kavo brez pene, pa kozarec vode? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 ja, tinal, jest sm k skalakamenkost, kavelc in korenina! en čaj prosm Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, tinal, jest sm k skalakamenkost, kavelc in korenina! en čaj prosm Men pa eno... decaff white coffee and no foam, please.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 limonadee Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 hitr en šnopčk.. me če neki glava bolt Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Dobro jutro.... hitr eno jutranjo kavico, prosm.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 še men eno belo kavo, prosim....za bujenje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 Hmja.... ...nikjer nobenga, al kva!!!! :xx!: Je kdo za kako pijačo? ....kakorkoli....en martini Bianco mi bo pasal... xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 nalil bi se ga, ampak se ga ne bom, ker se ga ne smem.. moram držat besedo samemu sebi tko, da sam eno cocacolo heh, talking to myself again Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Jz grem pa mal kasnej na drink, tko da zdele lahk eno kavico za ogrevanje spijem.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.