Pika Pikica 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 to pa itak...zmer bla, zmer bom. I''ll be your sexual freek of the week. Goerge Michael, by the way...da si novš kej domi9šlala, rit domišlava. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 tu lejt... domišlilja nardila svoje... sploh zdej k s rekla da seva skup preselile Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 deal, bejba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 n vem če upam... hehehe...itaq da... se mi ga je čist okol obrnel... od enga lepga incidenta tko da se maš zdej ti mene za bat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Babe kdaj gremo spet ??? Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Babe kdaj gremo spet ???Upam, da kmal Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 zdele bi mi prov en čajčk pašu... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Jst sm pa glih bla na enem Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Zdej pa ne enega takratkega.Sam enega. Japajade. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Dejte mi neki najbl mocnga kar kol, da bom lah spet prenasala tist zatezen folk k skos neki hoce od mene :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Dejte mi neki najbl mocnga kar kol, da bom lah spet prenasala tist zatezen folk k skos neki hoce od mene :xx!:Kdo ti pa teži? Povej, da jih na gobec! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 helou eno kavico bi spila z mlekom pa kozarec vode prosim, hvala. Upam da se mi aiwa pa lejka pridruzta, ce ze v soboto ne bosta sli zraven Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 en... vroč čaj.... cimet&jabolko... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Haloooooo,..............a tukaj sploh kdo dela........ Bom si kar sama postregla. ..........., pa malo bom tale prah spucala......... ........da naute rekli, da sam posedam........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan_:) 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 ej ej to ni samopostrežna ti bom jast dal pa policijo poklical ne ti kar tako jemat stvari ane pa lep dan želim si grem pa še jast en malinovc natočit čin Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 No zdej k je končn nekdo mal spucal ........mmmmm, jack sa led.......dans sm ga res potreben Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Ajde mickeni, eden zate, eden zame..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Eee to, ti si prava babnca ............. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 ANJE Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Še ena ornk baba je pršla. Jst bom kr mal fižolove juhe. Ne bom kokošje, da nov kdo kle užaljen? Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Kokica, tud po fotki, ne sam po karakterju Ajd, zate še posebn Jack....Jack Gentlemen, zame kralj med viskiji.......kuča (Mick) časti..... Fižolovo juho? Ajd, gost-ja ma vedno prav...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Hvala, Mickeni ...Jacka pa lohk, k je virtualn, drgač ne vem, kak bi na moje antibiotike pasal! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Še ena ornk baba je pršla. Jst bom kr mal fižolove juhe. Da te nau potem razgnal........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.