Mick 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Ono s kislo smetano al ono s stročjim fižolom, mal bl zelenjavno ? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Nov nč razganjal, je kr una iz vrečke. Na brzino, k sm bla na hitr lačna! Še eno rundo! Natakar, taxi prosim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Nov nč razganjal, je kr una iz vrečke. Na brzino, k sm bla na hitr lačna! Še eno rundo! Natakar, taxi prosim. Kaj zdaj.....že greš na WC? Še eno rundo častim jaz.........Fižolovko za Pikico....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Nč bat, sm še kle in veselo pijem juho...ups, mčkn mi je ušlo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Zdaj pa še nekaj za lahko noč......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Zdaj pa še nekaj za lahko noč......... Lahko nočko, kokica! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Eno kavico bi zdele, pa en namišljen cigaretek , ker si ta pravga ne morm prvoščt Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Liu, na častim te kavo z mlekom pa Za Harmony! Zvečer pa tapravo! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Liu, na častim te kavo z mlekom pa Za Harmony! Zvečer pa tapravo! Ej tnx tinal, sam ves kaj zvecer bo pa kej bl korektnga padl a?! Kak guinnes pr teb, jest pa se ne vem, mogoce jabivodko Ej pa ves kaj lj vabi dons.....pridem dol, sam spomn se kam me peljes. Prow? Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Ej tnx tinal, sam ves kaj zvecer bo pa kej bl korektnga padl a?! Kak guinnes pr teb, jest pa se ne vem, mogoce jabivodko Ej pa ves kaj lj vabi dons.....pridem dol, sam spomn se kam me peljes. Prow?prow Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 prow ourajdi Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 eno http://www.smeski.com/razni/prehrana/ani_kaffee.gif prosim. Pase zdele ena dobra kavica.... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 s sladkorjam al brez? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Ona pije s pol žličke sladkorja! Jz bom pa eno belo, pa kr 3 cukre notr, prosim! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 zdej bi pa kar eno malo malo varianto spila.... (0,3 jegra, 0,6 kole) sej je mal prezgodej, sam sem pa besna :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Jz bi pa enga Guinnessa! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 o tinal a se ga bova mal napile zdejle?! Jest sem kar se za eno rundo..... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Kwa si pa ti že ruknila? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Kwa si pa ti že ruknila?0,3 jegra pa 0,6 kole!!! pa se ksno bom Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 0,3 jegra pa 0,6 kole!!! pa se ksno bom uuuu ti si pa že dejavna! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 http://www.cheesebuerger.de/images/midi/nahrung/e024.gif Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 uuuu ti si pa že dejavna! kaj me briga, ce sem pa razkurjena :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 http://www.cheesebuerger.de/images/midi/nahrung/e022.gif Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*pikica* 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 jaooo sami pijanci joke joke...ssei js sm ista čeprow nism weŁik pomŁadi stara;) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.