svizec 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 tut jaz sem jih mal skos dau Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 eno kavico z mlekom pa 3dl vode prosim Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Se ti pridružim Liu... bom eno brezkofeinsko belo brez pene, pa vodo plis... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Ko piješ kavo, si dehidriran. Jst je itak ne pijem, sam povem ti, k ne veš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Ko piješ kavo, si dehidriran. Jst je itak ne pijem, sam povem ti, k ne veš. Pol bi pa raje en pir...al pa dva... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Evo, alef, sam zate. Jst bi pa....teranov liker. A bova kako gospodarsko rekla? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Jutr...Prišel s šihta, crknjen... :xx!: Tolk da še zaspan nisem... Pa še jutri grem delat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Pol pa fajn aji, jst se ga bom pa sama nademfala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 castim..... jest bom enga bandidosa prosim http://www.smeski.com/razni/praznovanja/prost1.gif Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Long island iced tea prosim Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 dvojno red bull vodko prosim.... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Guinness... takoj zdele!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 En rum s čajem... Me mal prehlad daje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 meni bi tud mal pasalo, raj mal kuhanega vina da pogreje telo in dušo v tej mrzli zimski noči Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Zame pa eno belo kavico, brez pene, pa kozarec vode, prosm. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Eno kavo z mlekom + pol litra vode + red bull Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Nič, mi ne preostane, kot se ga mal usekat z dobrim črnim vinčkom ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 A kakšen čajček zame pride v poštev? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 A kakšen čajček zame pride v poštev? Kakšnega pa bi, ti ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 A čaj? AL me za kej druzga sprašuješ? Čaj bi metin z medom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Evo, po dolgem času mal pokukala tle not.. jaz bi pa eno dobro kuhano vino, ga še nisem letos sploh... Pa ful se mi pleše... tle mam neko salso al kaj to je za ozadje.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Evo, aliana...kuhanc zate, musko dala bl na glas...santos, zavrt jo mal po plesišču, no. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.