Skoči na vsebino

caffe della luna-lunina kavarna

cigancica

Recommended Posts

A čaj? AL me za kej druzga sprašuješ? :inocent:

Čaj bi metin z medom. x;)x

:vragec: V bistvu sem se oziral na čajček ! :inocent: x:Dx

Izvolte gospodična ! x:px x:Dx

Evo, po dolgem času mal pokukala tle not.. jaz bi pa eno dobro kuhano vino, ga še nisem letos sploh...

Pa ful se mi pleše... x:px tle mam neko salso al kaj to je za ozadje..

Helow miss ! x;)x

Men se tud pleše...pa salso tud obvladam...ste za en ples !? :vragec: x:Dx

Vino se že kuha... x:Dx x:px

Hej, sam škoda, da nismo kje v kakem lokalu, da bi si povedal kako...prav bi bilo fajn ga mal odbluzit ! xsrcx

Zakaj živimo tako daleč drug od drugega, res škoda ! :V:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

Ja, pa res.. zdele bi prav pasal bit nekje...

Sej jaz ne znam plesat drugač x:Ix Sam se mi ful pleše... Lahk se pa prepustim tvojim rokam, pa te poskušam čim manjkrat pohodit x;)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ja, pa res.. zdele bi prav pasal bit nekje...

Sej jaz ne znam plesat drugač x:Ix Sam se mi ful pleše... Lahk se pa prepustim tvojim rokam, pa te poskušam čim manjkrat pohodit x;)x

Ma ni panike...jaz vse naučim, mojster ! x:px x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Jst s ep aglih učim salso! Hudo dobr...lahk bi šli enkrat plesat...ampak santos, ti pa res zgledaš, k en plesalc...sam še v kake hude črne hlače te damo, pa kako rdečo srajco z nabori, pa OLE! :palec:

Najbolš, da se skp preselimo. A sta za? kLinc, pa še Mickenega vzamemo zraun, da bo bližje svoji dragi. x;)x

Jst s ep aglih učim salso! Hudo dobr...lahk bi šli enkrat plesat...ampak santos, ti pa res zgledaš, k en plesalc...sam še v kake hude črne hlače te damo, pa kako rdečo srajco z nabori, pa OLE! :palec:

Najbolš, da se skp preselimo. A sta za? kLinc, pa še Mickenega vzamemo zraun, da bo bližje svoji dragi. x;)x

x:Dx V bistvu sem plesalec...saj poleg borilnih veščin sem tud plesu veliko posvečal...ples je tud zelo pomemben v borilnih veščinah...orientacija pa koraki...v glavnem plešem svašta...še najbolj mi sede latino in hip hop ! x:px

No, če bi mi čist slučajn kdo z jackom sa led postregu se neb glih branu..... :inocent:

Pa me je pikica prehitela... :vragec: jaz bi ti dal vsaj triplega ! :vragec: x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

V glavnem vinček ga že seka... x:Ix

xcheersx

x:Dx V bistvu sem plesalec...saj poleg borilnih veščin sem tud plesu veliko posvečal...ples je tud zelo pomemben v borilnih veščinah...orientacija pa koraki...v glavnem plešem svašta...še najbolj mi sede latino in hip hop ! x:px

Pol bo pa treba res enkrat it densat...jst tud noro uživam v plesu!!!! :2src: In nič ni bolj sexi, kot tip, ki se zna zavrtet in zašejkat s svojo ritko. x:px x:)x

Kriza, k je Slovenija tolk velika, a ne x:o)x

Ma kr kul kombinacija vi trije, jaz sem za...

(ej, santos, ampak res.. te bom enkrat potegnla (al kako se že to reče x:o)x ) za besedo, pa me boš nauču salso... sam res rabš potrpljenje, trust me...)

loesje

Spet nazaj -

Pol bo pa treba res enkrat it densat...jst tud noro uživam v plesu!!!! :2src: In nič ni bolj sexi, kot tip, ki se zna zavrtet in zašejkat s svojo ritko. x:px x:)x

V glavnem Michael Jackson mi ni tuji... x:Dx auuuuuuuuuuu...he he too bad...jeah... x:Dx x:Dx x:Dx

uprašaj micka kake se dogajajo, ko ga mal zašejkam...babncam se kr mede...neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mick :vragec: x:Dx

kwa mi je bilo zadnjič nerodno, hej :o|o: x:Dx

Upam, da nikoli več nad 35 year... :vragec: x:Dx

Pa me je pikica prehitela... :vragec: jaz bi ti dal vsaj triplega ! :vragec: x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

V glavnem vinček ga že seka... x:Ix

xcheersx

Hehehehe, vreji ja, vidu jst že santosa v živo "osvajalni" ples plesat...... x:px :vragec: x:Dx x;)x

Bom totega triplega vzel, brez zamere Pičkica.... x:px x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Kriza, k je Slovenija tolk velika, a ne x:o)x

Ma kr kul kombinacija vi trije, jaz sem za...

(ej, santos, ampak res.. te bom enkrat potegnla (al kako se že to reče x:o)x ) za besedo, pa me boš nauču salso... sam res rabš potrpljenje, trust me...)

Si pozabila četrto...Conteso... :vragec: x:Dx pa še koga bi se najdl...sam ne preveč...ker pol je že mal tečno... :wOOt: pa stane obvezno !! x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

Aliana,

upaj, da bom še tukaj...ker počasi mi dogaja...morda v kratkem oddidem...kljub temu vsaj še enega srečanja ne bom zamudil !!

Računaj na mojo Salso !! x:px x:Dx :palec:

OK, mal menjave, grem jaz tjale v kotu Micku pa Jacku družbo delat...

Hehe, Santos, lunina komuna pol že skor tole...

loesje

Spet nazaj -

Hehehehe, vreji ja, vidu jst že santosa v živo "osvajalni" ples plesat...... x:px :vragec: x:Dx x;)x

Bom totega triplega vzel, brez zamere Pičkica.... x:px x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

Hej, kaj se mi je mešalo, ko sem moral vozit domov... :wacko:

Mick... xcheersx x;)x :palec:

Wuhuuuuuuuuuuuu, kok se mamo fajn...jst bi pa res plesala zdej! x:px A me bo kdo na plesišče pelu? Mick še kumi stoji, odpade, santos, kaj pa ti? A ti bo zneslo, eno bejbo zavrtet? x;)x

Vežde...ti kr k meni... x:px kaman girl, pokaži, akko se miga z ritko... x:px x:Dx

OK, mal menjave, grem jaz tjale v kotu Micku pa Jacku družbo delat...

Hehe, Santos, lunina komuna pol že skor tole...

x:Dx x:Dx x:Dx

Men tak nič ni blo jasno, da greš tak daleč po vsem žuru......Sam te pa medla ena vreji bejba, mi kar žal mal, da te ni vzela v roke, hehehe, bi vidu ti vraga...... :vragec: x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Men tak nič ni blo jasno, da greš tak daleč po vsem žuru......Sam te pa medla ena vreji bejba, mi kar žal mal, da te ni vzela v roke, hehehe, bi vidu ti vraga...... :vragec: x;)x x:Dx

Ne me basat dej...ka si ti nor !! :vragec: x:Dx x:Dx

Ma sem prav vesel, da sem odfural domov...ni to zame dej...!!

Volim mlado više nego išta... x:px x:Dx

Pa tukaj imam kr dve...! :vragec: x:Dx x:Dx x:Dx x:px

:eek: internet mije crknu od vsega tega žura x8Dx x:Dx

zdej dela tko, mal dons mal jutr.. Grem se odmajat v posteljo, vinčk glih lepo prijel x:)x

(Piky, če jih pa slučajn uspeš shecat za Scrabble, pa maš mojo cifro.. se bom takoj zbudila x:px x:px )

loesje

Spet nazaj -

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...